Anketa – Koliko dugo smatrate da će trajati oporavak gospodarstva?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMES obzirom da Nacionalni stožer civilne zaštite postepeno popušta s mjerama koje služe za prevenciju zaraze koronavirusom, velik broj poduzetnika i obrtnika ponovno je u mogućnosti obavljati svoj posao, ali u skladu s novim donesenim pravilima ponašanja i načina rada.

 

Pošto je u Hrvatskoj trenutna epidemiološka slika povoljna, ostaje pitanje kako će se ljudi ponašati u bližoj budućnosti, te koliko će ih strah od potencijalne zaraze sprječavati odlascima frizeru, putovanjem javnim prijevozom, posjećivanju fitness centara, restorana i kafića te korištenje svih drugih djelatnosti kojima se potiče i obnavlja gospodarstvo.

[Total_Soft_Poll id=”28″]

Kako državne mjere potpore za očuvanje radnih mjesta i pomoć gospodarstvu prestaju s 31.05.2020., a u mnogim poduzećima je rad i dalje znatno otežan ili onemogućen, nažalost, velik broj radno sposobnog stanovništva mogao bi ostati bez posla. S obzirom na sve negativne utjecaje koje je epidemija nanijela našem gospodarstvu, odlučili smo provjeriti kako je mišljenje građana o gospodarstvenoj šteti i vremenu koje će biti potrebno za oporavak.

Pročitajte još

Učitavanje...