Anketa – Kako se grijete ove zime?

Kako ste se grijali ove zime?

Kako ste se grijali ove zime?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEIako je sezona grijanja polako iza nas, noći su još uvijek vrlo hladne, a o jutrima da i ne govorimo. Znamo kako je prije tjedan dana bilo stvarno niskih temperatura pa zbog toga vjerujemo kako su mnogi od čitatelja pojačali grijanje do “ibera”. E sada koliko je to bilo “opasno” po vaše džepove, to samo vi znate, ali sigurno sve najviše ovisi s čim i na koji način zagrijavate svoje domove.

Jedan od najstarijih načina je sigurno grijanje na drva, ili možda i ugljen, a svakako je onda dobro spomenuti i neke od najnovijih pod koji spadaju alternativna zagrijavanja poput solarnih čelija i slično. Naravno tu je svakako sveprisutni gradski plin, a svi oni koji su živjeli u Yugi znali su pribjeći grijanju i na struju. Loživo ulje i toplana su uglavnom ili za veće gradove ili za one koji se znaju snaći s uljem. Za kraj svakako je spomenuti i jedan novi način grijanja, a to je grijanje na pelete koji imaju svakako i pozitivnih i negativnih iskustava, ali o tome nešto kasnije.

U prvoj anketi koju ćemo provesti, zanima nas da nam kažete na koji način ste se vi ove zime grijali, a što je po vama najbolje ostavite u komentarima ispod teksta.

[Total_Soft_Poll id=”4″]

Pročitajte još

Učitavanje...