Aktivan vikend za URT „Nexe Team“ Našice

U organizaciji Ultramaraton kluba Mazator ove je nedjelje, 11. veljače, održana 7. međunarodna atletska “Slavonska trka”, koja je po svim svojim segmentima nadmašila sve dosadašnje rekorde i oduševila sve natjecatelje. Ulicama Slavonskog Broda trčalo je više od 600 trkača, počevši od onih najmlađih na dječjim utrkama u Tvrđavi Brod (na 100, 200, 400 i 800 metara), sve do djevojaka i mladića – što rekreativaca što profesionalnih atletičara, koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva na utrke od 5 km, 10 km i 21 km.

Za URT „ Nexe Team“ Našice nastupio je Miroslav Marković, ovogodišnje pojačanje iz Nove Gradiške koji je u svojoj prvoj utrci za Našičku udrugu ostvario izvrstan rezultat osvojivši drugo mjesto u svojoj starosnoj kategoriji na utrci od 21 km.

U isto vrijeme trčao se u Varaždinu 7. Hervis Zimski Polumaraton, Mrzli cener i Ledena petica. Ove popularne “zimske utrke” u organizaciji TK Marathona 95 kod Arene Varaždin okupile su solidan broj trkača, oko 350 iz svih krajeva Hrvatske, a za URT „ Nexe Team“ Našice nastupili su Zoran Trninić na 10 km i Sandra Andrašek na 5 km.

U sklopu priprema za nadolazeću sezonu u atletici nastupio je i Emanuel Puhanić član našičke Udruge rekreativnog trčanja na mitingu u Zagrebu. Emanuel je s rezultatom od 2:13,60 ostvario treće mjesto u svojoj jakosnoj skupini u utrci na 800 metara.

Foto: URT „Nexe Team“ Našice

Pročitajte još