Aktivan vikend u Taekwondo klubu Našice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETaekwondo klub Našice ovaj vikend proveo je radno. U petak 28.2.2020.godine pred licenciranim ispitivačem kluba Brankom Lešom 6. DAN u Mjesnom domu Martin u Martinu održano je polaganje za niže učeničke pojaseve od 10. do 1. Geupa. Polaganju je pristupilo 36 polagača od kojih su svi položili pojas za koji su polagali. Na temelju izuzetnog zalaganja na polaganju i na treninzima u pojas više promovirani su Fran Šimić, Petra Tomljanović, Milan Tomljanović i Sara Špoljarić.

01.03.2020. u dvorani SŠ Ban Jelačić u Zaprešiću održano je Državno prvenstvo u formama koje je organizirano od strane Hrvatskog taekwondo saveza. Natjecanju je pristupilo 211 natjecatelja iz cijele hrvatske. TK Našice nastupio je sa 5 natjecateljica u 3 kategorije.

U KB2 kadetskoj kategoriji Tena Ilona Jukić osvojila je srebrnu medalju. U KB4 kadetskoj kategoriji Mila Barišić, Ana i Iva Gajić u polufinalnom krugu za 0,10 bodova nisu se uspjele plasirati u finale te su za dlaku izgubile medalju. U JB1 juniorskoj kategoriji Julia Barišić nastupila je u težoj konkurenciji i osvojila 5 mjesto. Svim natjecateljicama i polagačima čestitamo na rezultatima, a u klubu slijede pripreme za nadolazeća natjecanja.

Pročitajte još

Učitavanje...