1. Našički jesenski sajam stiže 28. i 29. listopada 2023.!

Dragi sugrađani i posjetitelji,

s velikim uzbuđenjem najavljujemo nadolazeći događaj koji će obogatiti naše jesenske dane – “1. Našički jesenski sajam”! Označite svoje kalendare jer će 28. i 29. listopada 2023. godine biti rezervirani za ovu manifestaciju.

Ovaj nezaobilazni događaj održat će se na prepoznatljivom Trgu dr. Franje Tuđmana u srcu našeg grada. “1.Našički jesenski sajam” organiziraju Grad Našice, Visit Našice – Turistička zajednica Grada Našice, Udruga mladih INFO i Iris Candle Art, što znači da će biti prepun raznovrsnih aktivnosti i ponuda za sve generacije.

Što možete očekivati na ovom jedinstvenom sajmu?

Bogata gastro ponuda: Okusite fine, jesenske delicije, kušajte tradicionalne recepte Slavonije i Baranje te uživajte u raznovrsnoj hrani koju nude naši lokalni proizvođači.

Wine & Art: Pozivamo vas da istražite bogat svijet vina i umjetnosti na našem sajmu. Pridružite se degustaciji vina, razgledajte umjetničke izložbe i budite kreativni te nacrtajte svoje malo umjetničko djelo, uz profesionalno mentorstvo.

Dječje radionice: Djeca će imati priliku sudjelovati u raznim kreativnim radionicama i naučiti nove vještine.

Tamburaši: Uživajte u autentičnim zvucima tamburaške glazbe koja će ispuniti trg.

Posjetitelji iz Slavonije i Baranje: Ponosno ističemo da će naš sajam posjetiti obrtnici iz raznih dijelova Slavonije i Baranje. Upoznajte ih, razgovarajte o njihovim proizvodima i podržite lokalne inicijative. Podržavanje lokalne inicijative dovode do podržavanja društva u cjelini i razvoja.

Nemojte propustiti priliku da uživate u toplom, jesenskom ozračju, upoznate lokalne proizvođače i umjetnike te podržite dobre svrhe koje promičemo.

Pratite nas na društvenim mrežama i ostanite informirani o najnovijim vijestima vezanim uz “1.Našički jesenski sajam.” Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom slavlju našeg predivnog grada!

🔵 Ukoliko ima zainteresiranih obrtnika, OPG-ova, domaćih radinosti, javite se na [email protected] do srijede 25.10., mjesta su ograničena.

#NašičkiJesenskiSajam #JesenUsrcuGrada #ZajednoZaBoljuBudućnost #sharingiscaring

Izvor: TZ Grada Našice

Pročitajte još