Našice – Osnovan Foto klub ZOOM

fotoklubzoom25_11_1a

Na zadovoljstvo svih ljubitelja fotografije jučer je u hotelu park u Našicama održana osnivačka skupština foto kluba ZOOM Našice.

Nakon uvodne riječi članova inicijativnog odbora imenovani su zapisničar, radno predsjedništvo i verifikacijska komisija.

Na skupštini su bili budući članovi kluba kao i gosti dogradonačelnik Hrvoje Šleder, predsjednica CK Vesna Lolić i djelatnice Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice.

Nakon usvajanja Statuta Fotokluba Zoom Našice izabran je upravni odbor koji čine Kristijan Katarinček, Dora Dvoržak, Josip Ledinšćak, Ivan Ćosić, Kornelije Juranić, Dalibor Điri i Helena Antunov. Na istoj ovoj skupštini također jednoglasno izabrani su i predsjednik Kristijan Katarinček, dopredsjednik Dora Dvoržak, tajnik Helena Antunov i za blagajnika je izabran Josip Ledinšćak.

fotoklubzoom25_11_2a

U nastavku ove skupštine novoizabrani predsjednik foto kluba Zoom Kristijan Katarinček je iznio plan i program za sljedeću godinu koji je jednoglasno prihvaćen. Također se razgovaralo o početku rada kluba i ostalim poslovima vezanim uz samu registraciju.

Pozdravne riječi i podršku za Foto klub ZOOM uputio je i dogradonačelnik grada Našica Hrvoje Šleder koji je izrazio zadovoljstvo što je napokon osnovan ovakav klub te da će se i sam rado priključiti klubu kao član kojega također zanima fotografija. Isto tako prenio je pozdrave od gradonačelnika Krešimira Žagara koji je bio spriječen ali je također dao potporu ovom klubu.

fotoklubzoom25_11_3a

Pročitajte još

This will close in 8 seconds