ZooKut, prva specijalizirana trgovina i veterinarska ljekarna

U Našicama na adresi Braće Radića 15 otvorena je prva specijalizirana trgovina za kućne ljubimce, veterinarska ljekarna i savjetovalište ZooKut. Dočekati će vas vedro stručno osoblje, koje će vam pomoći u odabiru proizvoda i dati savjet prilikom vaše kupnje.

Ostvaren dugogodišnji san

Doktoricu veterinarske medicine i ovlaštenu veterinarku, životni put je odveo u Kutove, općinu Zdenci. Kako se našla nezaposlena, odlučila se uz potporu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na mjeru samozapošljavanja, jer joj poduzetnički duh i planovi nisu dali mira.

„Prije godinu dana doselili smo se u Kutove, kupili smo kućicu, te sam odlučila ostvariti svoj san u čemu mi je potporu dao HZZ. Bez potpore i mjera samozapošljavanja ne bih mogla uspjeti, iako je ideja o prvoj specijaliziranoj trgovini bila dobra sama po sebi. Odnedavno sam obnovila licencu, položila državni stručni ispit, te imam dozvolu za prodaju antiparazitika i antihelmintika, kao i svih drugih veterinarskih lijekova.”- rekla je dr. med. vet. Sanja Bišof i napomenula da su joj mjere za samozapošljavanje dale vjetar u leđa.

Izrazita potreba specijalizirane ponude za kućne ljubimce

Proučavanjem tržišta vlasnica je uvidjela potrebu specijalizirane trgovine za kućne ljubimce i odlučila Našicama ponuditi, ono što nedostaje.

„Nedavno je otvorena i veterinarska ljekarna u sklopu trgovine. U ovoj prodavaonici nudimo samo vrhunsku hranu prema preporuci veterinarske struke, a recepture hrane su posebno složene za određene vrste životinja.” – rekla je Sanja Bišof, vlasnica ZooKuta, te tvrdi da ovakvu vrstu hrane ne možete naći u komercijalnim trgovinama.

Širok asortiman i najbolji brendovi

Svi oni koji imaju kućne ljubimce znaju da ih smatramo članovima obitelji, stoga vam se na ovom mjestu pruža samo kvalitetno i najbolje, pogledajte asortiman i razveselite kućnog ljubimca novom igračkom ili specijalnim poslasticama.

„Širok i raznolik je asortiman proizvoda za pse, mačke, ptice, glodavce, hrčke, zečeve, zamorce i akvaristiku. Osim hrane, imamo opremu, ogrlice, transportere, povodce, igračke, ali i različite poslastice. Također, podupiremo naše lokalne proizvođače hrane i poslastice za pse iz Donjeg Miholjca te njihove proizvode uvijek možete pronaći kod nas. Imamo paletu proizvoda za kupanje, održavanje i njegu dlake. Istovremeno pružamo usluge za kućne ljubimce poput rezanja noktiju, raščešljavanja, kupanja, odlinjavanja te čišćenje ušiju i analnih žlijezda kao i tretman protiv parazita. Planirano je da sve usluge vršimo po potrebi u domu vlasnika.” – rekla je vlasnica te napomenula da je pokrenuta webshop trgovina uz dostavu koja je besplatna na području grada Našica i okolice.

Stručni savjet i preporuka iskusnog veterinara

Planovi za budućnost su brojneaktivnosti poput radionica, edukacija koje bih se odnosile na poticaj odgovornog vlasništva. ZooKut je jedinstveno mjesto u Našicama, u kojemu možete pronaći sve za ljubimca. Dugogodišnji cilj je stečeno znanje podijeliti i prenijeti na vlasnike kućnih ljubimaca, na obostrano zadovoljstvo.

„Želimo poraditi na odgovornom vlasništvu, plan je ljude poučiti da je važno životinju kvalitetno hraniti, jer na taj način održavamo zdravlje i time preventiramo bolesti poput dijabetesa, zubnog kamenca, ali i parazite poput krpelja i buha. Vizija naše trgovine je podignuti svijest vlasnika o važnosti ulaganja u hranu i njegu kućnog ljubimca.” – rekla je Sanja uz napomenu da ZooKut nudi uslugu besplatnog savjetovanja i uvijek će izaći u susret vlasnicima kućnih ljubimaca.

Potpora lokalnim udrugama

ZooKut je uvidio potrebu pomaganja napuštenih životinja koje, uz druge udruge na našičkom području okuplja i Udruga Farmica.

„Želja mi je pomoći svim napuštenim životinjama, zato mi je prvi korak bio donacija hrane Udruzi Farmici s kojom potičemo udomljavanje pasa i mačaka. Stoga, svakom građaninu koji se odluči na udomljavanje nudimo i popust na naš asortiman. Ovdje mogu doći svi vlasnici i kućni ljubimci, pa čak i na druženje, Ovaj Kutak zamišljen je kao mjesto gdje su svi dobrodošli posebno ljubitelji životinja.” – izjavila je Sanja Bišof, vlasnica ZooKut-a.

Radno vrijeme

Ponedjeljka do petka 9-14, 17-20

subotom 9-12

https://zs-kut.hr/

Sponzorirani članak

Pročitajte još