ŽOK Našice nastavlja s dobrim igrama

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEProteklog vikenda Ženski odbojkaški klub bio je domaćin osječkim odbojkašicama. Sva tri boda osvojena su bez izgubljenog seta. Sve igračice upisane u zapisnik odigrale su svoju dionicu u ovoj utakmici.

U svakom od tri odigrana seta stvorena je velika prednost u prvom dijelu, što su našičanke iskoristile za davanje prilike igračicama s klupe, a one su svoje prilike odlično iskoristile. Nešto više poena u takvim situacijama iskoristile su gošće u prvom i trećem setu i ublažile veliku rezultatsku razliku u poenima.

Sa četiri pobjede i 11 osvojenih bodova ŽOK Našice i dalje čvrsto drži vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici, raduju se novim utakmicama i novim izazovima. Jedan takav je pred njima u nadolazećem vikendu s OK Lingom na njihovom terenu u Osijeku.

3. liga – Slavonska liga, 1. – 6. mjesto, 4. kolo, Našice

ŽOK Našice II – OK Agrotehnika II Osijek 3:0

(25:19, 25:8, 25:20)

Druga ekipa vukovarskog Superligaša, trenutno 4. na tablici, odnijela je cijeli plijen, osvojila sva tri boda, a malo je nedostajalo da bude i obrnuto. Rezultat prvog seta najbolje govori kakva se borba u njemu vodila do samog kraja, otišao je na stranu sretnijih Vukovarki. U drugom setu vidjelo se koliko se to odrazilo na domaće odbojkašice. Promijenile su ponešto u postavi u startu trećeg seta i to je donijelo rezultat. Smanjile su na 2:1 u setovima. Dobrom igrom nastavljaju i u četvrtom setu, izjednačenom do 20-og poena. Našičanke ipak ne uspijevaju zaustaviti zadnji napad gošći i umjesto izjednačenja na 24:24 i prilike da poravnaju na 2:2 u setovima, set završava 25:23 i ukupno 3:1 za gošće.

Nakon ove utakmice Ženski odbojkaški klub Našice podvlači ono bitno:

  • povratak u ekipu nekoliko igračica koje nisu dugo nastupile, a za njihov puni doprinos treba vremena i strpljenja,
  • veliki doprinos u igri najmlađih igračica (2004., 2005. godište) koje nose sve veći teret i osvajaju važne poene,
  • utakmice s ekipama iz gornjeg dijela tablice igraju se sa sve manje padova u igri i očekuju se bolje igre i rezultati u nastavku prvenstva.

Slijedi gostovanje kod prvoplasirane ekipe OK Čepin na njihovom terenu sljedeći vikend.

2. HOL – istok, 12. kolo, Našice

ŽOK Našice – ŽOK Enna Vukovar II 1:3

(24:26, 12:25, 25:20, 23:25)

MiniVolley Valpovo, 03. ožujka 2019.

Treće okupljanje međunarodne odbojkaške lige za djecu do 13 godina održalo se u Valpovu prošli vikend. Našičanke su nastupile u dvije kategorije, Mini odbjka (do 11 god.) i Mala odbojka (do 13 god.), sa po dvije ekipe u svakoj kategoriji. Treći nastup na ovom turniru pokazuje da najmlađe odbojkašice uče i napreduju. Rezultat: ne broje se pobjede niti porazi, već dobri nastupi.

Stric pivo

Pročitajte još