Zdravko Čolić najavio koncert u Osijeku za Valentinovo i družio se s novinarima

zdravko1a

zdravko1a

Povodom koncerta za Valentinovo u Osijeku, u restoranu Hotela Waldinger održana je press konferencija  na kojoj je nazočio Zdravko Čolić. Koncert pod nazivom „Osijeku s ljubavlju za Valentinovo“ održat će se u subotu, 14. veljače u ŠD „Gradski vrt“ s početkom u 20:00h.

 

Osim što je najavljen glazbeni megaspektakl i koncert godine u Slavoniji i Baranji, bilo je govora i velikom prijateljstvu i suradnju Čole i agencije Koncert (organizatora osječkog koncerta) s pokojnim pjevačem Kemalom Montenom. Koncert u Osijeku, bit će onaj koji se vječno pamti, pjevat ćemo svi zajedno Kemicine pjesme i naravno sve druge, imat ćemo fantastičnu produkciju zvuka i slike, više od 20-ak izvođača na pozornici

 

Osobito je naglasio kako mu je posebno drago biti u Osijeku na Valentinovo, u gradu odakle dolazi njegova supruga i na  Dan zaljubljenih pjevati s predivnom publikom stare i nove hitove.

 

Od danas su u prodaji VIP i Fun pit ulaznice. Fun pit ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 170,00kn u Hotelu Waldinger, u sustavu Eventim na svim kioscima Tisak media, dok se  VIP ulaznice mogu isključivo kupiti u  Hotelu Waldinger po cijeni od 280,00kn.

 

Sve informacije potražite na www.koncert.hr

Pročitajte još