GUN uspješno organizirao Urbarijsku noć

Gastronomska udruga Našice je u subotu 3.9. 2022. godine organizirala tradicionalnu turističku manifestaciju pod nazivom Urbarijska noć. Ovogodišnju manifestaciju je obilježila iznimna posjećenost i natjecanje u kuhanju čobanca na kojem je prisustvovalo dvadesetak ekipa. Prvo mjesto na urbarijskoj čobanijadi je pripalo ekipi „Eliminatori“, dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe „Ugo Tin“ i „Velebitska“.

Urbarijsku noć obilježili su odlična atmosfera i izvrstan čobanac

Za dobar provod svih posjetiteljica i posjetitelja su se pobrinuli tamburaši, dok su organizatori bili zaduženi da nitko ne bude gladan. GUN je besplatno podijelio oko  450 porcija čobanca. Za najmlađe posjetitelje osigurali su besplatni napuhanac, te su na taj način olakšali roditeljima s malom djecom boravak na ovoj gastro – glazbenoj zabavi.

Predsjednik Gastronomske udruge Našice Vedran Borjan zahvalio je gradonačelniku Krešimiru Kašubi i Turističkoj zajednici Grada te Našičkom parku d.o.o. kao i mnogobrojnim pravnim i fizičkim osobama s područja našičke općine kojih je zaista bilo jako puno u organizaciji ove manifestacije. Posebna zahvala upućena je gospodinu Antunu Kuriceku i tajniku GUN-a gospodinu Matiji Horvateku koji su prije gotovo dvadesetak godina osmislili ovu manifestaciju i od tada je svake godine obogaćivana sadržajima i brojem posjetitelja.

 

Izvor: GUN

Pročitajte još