Zdenko Kordi: „Sve ide prema planu“

rukomet25 10 1a

rukomet25 10 1a

U subotu Nexe-PPD Zagreb

Rukometaši Nexea marljivo se pripremaju za nastavak sezone. Drugi dio zime i početak proljeća ponudit će nove izazove, nešto posebno što do sada nismo imali.
Skupine EHF Kupa, uz SEHA GSS ligu i hrvatski Kup, donose posebnu radost i zadovoljstvo u Slavoniju. No, lagano jamačno neće biti jer utakmica i putovanja je puno. A najvažnije dolazi tek na kraju doigravanje za prvaka Hrvatske. Dirigent našičkih Gromova, Zdenko Kordi, zadovoljan je tijekom priprema.

 

– Profesore, prolazi treći tjedan priprema za nastavak sezone?

“Radimo prema planu, sve ide ok. Nakon nastupa s juniorskom reprezentacijom priključio nam se i Josip Božić Pavletić. Muči nas nekoliko prehlada, ali to je normalno za ovaj dio godine. Naporno se radi, svi daju maksimum. Sada treba napraviti što kvalitetniji posao jer kada krenu utakmice bit će malo vremena za treniranje.”

– Tijekom priprema odigrat ćemo samo jednu prijateljsku utakmicu?
“Imamo malo vremena u pripremnom dijelu jer već 01. veljače igramo odgođenu utakmicu SEHA GSS lige u Skopju protiv Metalurga pa ćemo stoga odigrati samo jednu pripremnu utakmicu. Odlučili smo se za PPD Zagreb, utakmica se igra u subotu u Koprivnici. Nakon toga nastavljamo s pripremama pa odlazimo u Skopje pa u Novu Gradišku na utakmicu hrvatskog Kupa. Neki normalniji ritam potrajat će do utakmice s Balatonfuredijem u EHF Kupu (13.02., Veszprem Arena) a nakon toga kreće veselje srijeda-subota. Utakmica Nexe – PPD Zagreb igra se u subotu u dvorani gimnazije „Fran Galović“ u Koprivnici (Ulica Dr.Željka Selingera 3a). Ova je utakmica kruna 22.Memorijala Goran Vrbošić- Vrba koji počinje u prijepodnevnim satima turnirom na kojem sudjeluju rukometni klubovi Koprivnica, Bjelovar i Medveščak. Uz revijalne utakmice veterana i mini rukometaša, u 17 će sati prvenstvenu utakmicu 12.kola odigrati rukometašice Podravke i Splita. Memorijal završava u 19 sati, utakmicom dvaju najboljih hrvatskih muških rukometnih klubova.”

 

Pročitajte još