Završen debrifing volontera Crvenog križa

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMES jučerašnjim danom je završen operativni debrifing volontera Crvenog križa s područja Osječko – baranjske županije koji su sudjelovali, a i dalje sudjeluju u pomoći osobama u potrebi tijekom COVID krize. Debrifing je održan pomoću online platformi, volonteri su bili podijeljeni u 11 grupa, a podršku volonterima su pružili educirani volonteri iz područja psihosocijalne podrške.

Na ovom debrifingu su sudjelovali i naši volonteri Crvenog križa Našice, koji svi ističu da su zadovoljni što su imali prilike sudjelovati, te podijeliti svoja, a i čuti iskustva ostalih volontera.

 

Operativnih debrifinga je prvenstveno namijenjen volonterima, a cilj je međusobna razmjena iskustava volontiranja u COVID krizi. Volonteri su razmijenili iskustva u aktivnostima u kojima su sudjelovali, o svim poteškoćama, ali i pozitivnim stvarima s kojima su se naši volonteri susretali te kako su ih uspjeli svladati. Kroz ovakve operativne debrifinge volontera, želja je osnažiti volonterski rad svakog društva i pružiti što bolju pomoć osobama u potrebi.

Pročitajte još

Učitavanje...