Započeo 14. Božićni malonogometni turnir – Rekordan broj ekipa

turnir1

turnir1

Danas je u 18 sati u dvorani Kralja Tomislava, a u organizaciji Športske zajednice Grada Našica i pokrovitelja turnira Grada Našica započeo tako iščekivani Božićni malonogometni turnir. Ljubitelje malog nogometa očekuje stvarno veliki broj utakmica, koje će se u 20-tak dana igrati na ovom stvarno prekrasnom terenu kakav naša dvorana pruža. Nakon odigrane prve utakmice između ekipe Expert i Bujdini sinovi, uslijedilo je službeno otvorenje na kojem je nekoliko riječi o turniru rekao predsjednik Športske zajednice Josip Pavlus, dok je službeno turnir otvorio gradonačelnik Krešimir Žagar.

turnir2

„Moram izraziti svoje zadovoljstvo jer ove godine imamo stvarno veliki broj prijavljenih ekipa u sve tri kategorije. Dakle u kategoriji mladeži, veterana i u seniorskom djelu. To je ono što nas raduje, vjerujemo kako će biti dosta posla, ali kao i svih ovih godina uvjeren sam da ćemo i ovaj 14. turnir privesti svome kraju uspješno na dobrobit svih onih koji sudjeluju, dakle od gledatelja, sponzora i igrača. Isto tako polako ćemo se pripremati za 15. jubilarni turnir koji bi se naravno trebao odigrati iduće godine. Ove godine ambijent nam je malo drugačiji s obzirom da imamo malo bolji teren. Od ekipa ćemo svakako tražiti da nam daju povratnu informaciju što oni misle o podlozi te ako imaju kakve prijedloge, rado ćemo usvojiti. To sve želimo saznati, kako bi taj 15. malonogometni Božićni turnir bio najbolji od dosadašnjih, u što ni malo ne sumnjam.“ – rekao je Josip Pavlus.

Kao što smo rekli, turnir je otvorio gradonačelnik Krešimir Žagar koji je ovom prilikom pohvalio organizatore, te zaželio svima što bolji plasman u nastavku turnira.

turnir3

„Tradicionalno, što nas sve veseli imamo ponovo veliki broj i seniorskih, veteranskih, ali i ekipa u najmlađim kategorijama. Najmlađi se još uvijek prijavljuju te je lako moguće je da ćemo ove godine imati i rekordan broj ekipa. Vjerujemo kako će gledatelji moći uživati u stvarno lijepom nogometu, moći će vidjeti tko je sretniji i spretniji i to zahvaljujući prvenstveno gospodinu Pavlusu, Športskoj zajednici – organizatorima ovog turnira kao i svima onima koji će brinuti o sigurnosti igrača i svega onoga zbog ćega je ovaj turnir tako popularan. Poslije nove godine očekujemo još bolje utakmice, jer tada ćemo gledati rasplet ovog turnira, a i dobiti ćemo nove prvake. Zbog svega toga želim svima svu sreću, bez ozljeda i da na pravi sportski način pokažu što mogu i znaju.“ – rekao je među ostalim gradonačelnik Krešimir Žagar koji je još jednom svima zaželio sretan Božić i uspješnu i sretnu novu 2017. godinu. 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/12mjesec/19/v1/v1{/gallery}

Pročitajte još