Uspješno završeno ljeto u klubu Crvenog križa

Jučer je održana zadnja aktivnost Ljeta u Klubu Crvenog križa. Uz društvene igre i dobru zabavu, naše školarce Crveni križ Našice počastio je pizzama.

Tijekom sedam tjedana, kroz Klub Crvenog križa prošlo je 25 školarca i vrtićanca, a ukupno je osam mladih volontera i jedan djelatnik vodili su brigu o djeci te osmišljavali program i organizirali aktivnosti. Aktivnosti su bile uistinu raznolike, od kreativnih radionica izrade lepeza, igara i duhova od balona i čaša, društvene igre poput Una, Aktivity, 5 sekundi i slično, stolnog nogometa, odbojke, male olimpijade i potrage za blagom i još puno drugih igara i aktivnosti. 15 sudionika su sa četiri volontera i tri voditelja projekta na početku programa organizirano otišli u našičko kino pogledati film Malci: Kako je Gru postao Gru.

EU projekt solidarnosti “Od malena – VOLONTIRAM!”

Voditelji projekta i Crveni križ Našice zahvaljuju se svoj djeci koja su sudjelovala u aktivnostima četvrtkom na dolasku i zabavnim trenutcima kojih je bilo mnogo, roditeljima što su ih dovodili te volonterima na njihovom trudu i angažmanu. Ljeto u Klubu Crvenog križa je iza nas za ovu godinu, mladi se okreću Ljetnoj školi u Orahovici, a program Ljeto u Klubu Crvenog križa vraća se i iduće godine za vrijeme ljetnih praznika.
Projekt solidarnosti “Od malena – VOLONTIRAM!” sufinanciran je od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije iz fonda Europskih snaga solidarnosti. Projekt podržava Grad Našice.

Pročitajte još