Našice – Vozilom naletio na srednjoškolce

pjesacki30_10_1a

Večeras oko 19h u Našicama u ulici Braće Radića ispred kućnog broja 141 dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dvoje maloljetne djece. Kako neslužbeno doznajemo, do nesreće je došlo zbog neprilagođenosti vožnje vozača uvjetima na cesti. Dvoje djece srednjoškolske dobi (17 g.) ozlijeđeno je u naletu vozila dok su hodali obilježenim pješačkim prijelazom. Vozilo koje je na njih naletjelo je našičkih registarskih oznaka, a kretalo se u smjeru iz Našičkog Markovca prema centru grada. 

Svakako moramo napomenuti kako je osim neprilagođene vožnje samoj nesreći uvelike pridonijela i iznimno loša rasvjeta u ovom dijelu ulice. I sami smo se uvjerili (vidi slike) da ukoliko vozači ovaj dio ceste ne poznaju otprije teško mogu razaznati gdje se točno nalazi obilježeni pješački prijelaz. Iako postoje oznake za pješački prijelaz, osvijetljenost samog pješačkog prijelaza je jako loša. Mještani ove ulice su nam rekli kako su iznimno nezadovoljni kako je riješen ovaj prijelaz, te kako bi se svakako uskoro moralo nešto poduzeti oko toga. Isto tako napominju kako se i pješački kod križanja ulica Braće Radića ulica prema Urbariji 1 isto trebaju pod hitno riješiti, jer tu cestu prelazi veliki broj školske djece.

Nadamo se kako će ova prometna nesreća ubrzati rješavanje očito vrlo loše postavljene rasvjete uz pješački prijelaz na ovom dijelu ceste kao i na ostalima duž ove ulice.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/10mjesec_a/27/v3{/gallery}

{module Adsense 728x 90-slikovni}

Pročitajte još