Uspješna godina za NK “Zoljan”

Tijekom vikenda održana je redovna godišnja izvještajna Skupština NK “Zoljan”. Podnesen je izvještaj o radu kluba u 2022. godini i najavljeni su budući planovi za tekuću godinu. Skupštinu je predvodio sportski direktor Rudica Čeme, istaknuvši kako je prošla godina bila dobra čemu svjedoče rezultati, ali i financijsko stanje, odnosno pozitivno poslovanje na kraju godine. Izvješća su podnijeli tajnik Mihael Devald i blagajnik Jurica Katavić. Na izvještajnoj sjednici Skupštine Nogometnog kluba “Zoljan” uz brojne članove, nazočili su gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba, predstavnik Športske zajednice Grada Našica Vanja Prošić, predstavnici DVD-a Zoljan te udruge umirovljenika 50+ Zoljan.

Novi predsjednik uprave kluba Ivan Katavić

Podnesena su izvješća trenera svih ekipa za 2021/2022 godinu.  Naime, NK “Zoljan” imaju 4 selekcije igrača. Od sportskih uspjeha svakako je važno istaknuti kategoriju juniora koji su bili pobjednici Lige juniora Nogometnog središta Našice. NK “Zoljan” tradicionalno se natječe 3 kategorije – prednatjecatelji, juniori i seniori. Jesenski dio prvenstva završili su s jako dobrim rezultatima: kategorija U-8 je na trećem mjestu kao i kategorija juniora, dok su seniori na devetom mjestu. Za iduću nogometnu sezonu klub ima 15 igrača s prednatjecateljima, čak 23 juniora i 20 igrača seniorske ekipe. Pripreme za drugi dio sezone seniori će odraditi od 5. veljače u Banji Vrućici u susjednoj BiH. Seniorska ekipa podmlađena je sa čak 10 novih igrača koji su prešli iz juniorske lige. Tijekom protekle godine izabran je i novi predsjednik uprave kluba Ivan Katavić koji je naslijedio dugogodišnjeg predsjednika Miroslava Boltađiju

NK “Zoljan” kontinuirano ulaže u klupske prostorije

Nogometni klub “Zoljan” u proteklom periodu doživio je veliku transformaciju, jer se dodatno uređuje kompletan prostor klupskih prostorija na katu igrališta koje su novoopremljene novom kuhinjom, a odrađena je dogradnja dviju pomoćnih prostorija za praonicu  i sanitarni čvor.

Pročitajte još