Uspješan vikend za URT „Nexe Team“ Našice

Već tradicionalna, 6. Utrka za život održala se u subotu, 3. rujna, na zagrebačkom Bundeku. Na ovoj humanitarnoj utrci moglo se natjecati na dionicama od 5km i 10 km, a URT „Nexe Team“ Našice imao je svog predstavnika Juricu Fapalija koji je osvojio 1. mjesto.

U isto vrijeme brojni trkači su sudjelovali u “Mrkoj trci”, noćnoj atletskoj utrci ulicama Virovitice, a koja je održana u povodu Dana Virovitičko – podravske županije. Organizaciju potpisuju Županija te Sportska i Turistička zajednica VPŽ.

Utrka je na gradsku šetnicu ispred Gimnazije Petra Preradovića, privukla i brojne druge Virovitičane i njihove goste. Bodrili su više od 300 trkača svih uzrasta i dobi. Među njima su bili aktivni sportaši i rekreativci, ne samo iz Hrvatske, već iz još nekoliko europskih zemalja. Utrka je bila organizirana na tri udaljenosti 2,5, 5 i 10 km a na utrci od 5 km nastupio je Matija Fapali i zauzeo odlično 4. mjesto.

Suzana Brlek izvrsna na utrci Rastoke Trail

Nedjelja 03.09. 2023. je bila rezervirana za utrku „Zagrebačka milja“ gdje je Jurica Fapali osvojio 18. mjesto.

U organizaciji AK Plitvice isti dan održana je utrka Rastoke Trail koja već sada broji preko 350 sudionika iz svih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja na 4 različite staze (duža od 32km, kratka od 15km, rekreativna od 8 km i obiteljska od 2 km). Na stazi od 8 km nastupila je članica URT „Nexe Team“ Našice Suzana Brlek koja je osvojila 1. mjesto te tako zaključila odličan natjecateljski vikend našičke trkačke udruge.

Foto: URT „Nexe Team” Našice i AK Plitvice

Pročitajte još