Općina Đurđenovac donirala radnu odjeću za djelatnike OŽB Našice

Općina Đurđenovac donirala radnu odjeću za djelatnike OŽB Našice

Općina Đurđenovac donirala radnu odjeću za djelatnike OŽB Našice

Danas je Opća županijska bolnica Našice zaprimila donaciju radne odjeća za zdravstvene djelatnike na radnom mjestu u operacijskoj sali. Odjeću je donirala Općina Đurđenovac, a radi se o 90 kompleta vrijednosti 15 tisuća kuna. Primopredaja je održana u uredu ravnatelja Opće županijske bolnice Našice, a donaciju je ravnatelju Hrvoju Šimiću i pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdani Gvozdanović uručio načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović.

Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović o ovoj donaciji je između ostalog izjavio.

„Mi u Općini Đurđenovac gajimo posebne osjećaje i zainteresiranost za kvalitetan rad Opće županijske bolnice Našice. Vidimo iz dana u dan da se kvaliteta zdravstvene skrbi diže na višu razinu. Odlučili smo s ovom skromnom donacijom medicinske opreme dati potporu i vodstvu Opće županijske bolnice Našice, ali i svim djelatnicama i djelatnicima koji svoju zadaću rade na vrhunskoj razini. Zahvaljujem se i ravnatelju doktoru Hrvoju Šimiću koji svakodnevno podiže tu razinu. Mi smo iz više razloga zainteresirani za rad Opće županijske bolnice Našice. Prije svega s obzirom na veliki broj pacijenata koji svakodnevno ovdje nailaze na potrebitu zdravstvenu skrb, ali i određeni broj zaposlenika s područja naše općine ovdje je u radnom odnosu što utječe i na punjenje općinskog proračuna. Kod ove donacije manje je bitna materijalna strana, a više je to jedna poruka zahvale i potpore Općoj županijskoj bolnici Našice na čelu s ravnateljem Hrvojem Šimićem. Uvjeren sam da će uz ovako kvalitetan i dobar rad našu potporu imati i ubuduće.”

Ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić se zahvalio na donaciji te između ostalog istaknuo

„Danas je donirana medicinska odjeća za osoblje u operacijskim salama. Radi se o 90 kompleta odjeće takozvana zelena garnitura, a vrijednost donacije je 15 tisuća kuna. Naši djelatnici će svoje operativne zadatke obavljati sada u novoj odjeći koju je donirala Općina Đurđenovac na čemu se zahvaljujem. U jednom razgovoru s načelnikom Hrvojem Topalovićem upravo smo govorili o važnosti shvaćanja kompletne lokalne zajednice o vrijednosti i značaju jedne ovakve institucije za cijeli naš kraj. Općoj županijskoj bolnici Našice gravitira oko 80 tisuća stanovnika, a u tome prednjače stanovnici s područja nekadašnje Općine Našice u koju pripada Općina Đurđenovac te se zahvaljujemo na podršci. Mi skrbimo za sve stanovnike pa tako i Općine Đurđenovac, a u bolnici imamo i značajan broj zaposlenika s područja Općine Đurđenovac. Nama je značajno da nam se pruži podrška i da nakon Grada Našica koji je dao donaciju i Općina Đurđenovac daje donaciju u skladu sa svojim mogućnostima, a najavljene su donacije i ostalih okolnih općina. Potruditi ćemo se i svojim sredstvima ulagati dalje u kadrove, opremu i prostore što će do 50. obljetnice 2020. godine našičku bolnicu dovesti u vrh prema kvaliteti pružene usluge.”

Pročitajte još