Mađarska – KSB Impact Našice nastupio na prestižnom međunarodnom turniru Scitec Nutrition Challenge

Ovog je vikenda Klub slobodne borbe „Impact“ Našice nastupio na međunarodnom turniru ScitecNutritionChallengekoji se održao u Mađarskoj uz jezero Balaton. Organizator ovog  vrlo prestižnog turnira je najveći svjetski proizvođač hrane i dodataka prehrani ScitecNutrition.

Ovog je vikenda Klub slobodne borbe „Impact“ Našice nastupio na međunarodnom turniru ScitecNutritionChallengekoji se održao u Mađarskoj uz jezero Balaton. Organizator ovog  vrlo prestižnog turnira je najveći svjetski proizvođač hrane i dodataka prehrani ScitecNutrition.

Uz jezero se četiri dana održavalo europsko prvenstvo u bodybuildingu, dok je u završnici prvenstva održan MMA turnir, na kojem su nastupila dva aktualna europska i svjetska prvaka, FelfoldiSzabolcs “Highlander” (do 90 kg), te svjetski prvak u Strike Force-a u teškoj kategoriji  TarecSaffiedine koji će se od sada boriti u UFC organizaciji.

{gallery}Slike_tekstovi/2013/8_mjesec/13a/v2{/gallery}

KSB „IMPACT“ Našice je ovoga puta nastupio kao jedini predstavnik iz Hrvatske sa dva svoja predstavnika Danijelom Juraićem i Stanislavom Boljkovac prema pravilima MMA, a u „kutu“(oktagon) im je bio trener Stjepan Paska, kempo chikara crni pojas 2. dan. Borba u kojoj je nastupio Juraić je završila prekidom u prvoj rundi zbog ozljede te je pobjeda pripala njegovomprotivniku, dok je Boljkovac u borbi večeri izgubio od aktualnog svjetskog prvaka Highlandera „gušenjem“.

{youtube}iSCJ0LG7iz0{/youtube}

 

{youtube}A7XtNkBUths{/youtube}

  

Iako su oba naša predstavnika izgubila, velika je stvar što je naš klub „IMPACT“ iz Našica nastupio na tako jakom turniru te su tako još jednom pokazali kako ovako mladi klub u kratkom vremenu postaje sve priznatiji kako u našem gradu, ali i diljem naše regije. Trener Paska je rekao kako mu je drago da smo pozvani na ovakav turnir, ali mu je ipak žao što njegovi borci nisu napravili bolji rezultat. Ipak, kako nebi sve bilo crno, Paska je naglasio kako je ovo natjecanje bilo vrlo jakog karaktera te je dobro da se borci iz kluba upoznaju i sa ovakvim borcima koji su očito puno bolji, te je izrazio nadu kako će sljedeći puta biti još pripremljeniji. „Ovim putem bi zahvalio organizatorima, kao i vjernim članovima kluba koji su u nekoliko auta došli podržati naše borce. Isto tako zahvalio bih se i FelfoldiSzabolcs„Highlanderu“ što nas je odlično ugostio kao i Šihanu Tomislavu Rosu, 5. Dan kempo karate jitsua, koji je i ovoga puta došao podržati naš klub, ali i sve ovakve priredbe na kojimapredstavljamo Našice, ali i cijelu Hrvatsku.

{gallery}Slike_tekstovi/2013/8_mjesec/13a/v1{/gallery}

Pročitajte još