URT „Nexe Team” Našice predstavio majicu za utrku „Lapovac Backyard Ultra”

URT „Nexe Team” Našice predstavio je službenu majicu vezanu za ultramaratonski spektakl koji će se 13. 08. 2021. godine održati na jezeru Lapovac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEVrijedni trkači pribavili su valjanu licencu te se ova utrka svrstava u 177 svjetskih utrka, a jezero Lapovac zbog svog položaja, prirodne konfiguracije kao i kruga od 6706 metara spada u najatraktivnija svjetska mjesta za održavanje utrka ovakvog tipa.

Što je Backyard Ultra?

Backyard Ultra je format ultramaratonske utrke gdje natjecatelji moraju uzastopno pretrčati udaljenost od 6706 metara (4,167 milje) za manje od jednog sata. Kad se završi svaki krug preostalo vrijeme unutar sata obično se koristi za oporavak za utrku koja slijedi idući sat. Utrka je eliminacijskog tipa sve dok posljednji natjecatelj ne ostane na stazi.

Na ovoj utrci ne pobjeđuju najbrži nego najizdrživiji tak ona privlači veliki broj trkača rekreativaca koji žele istražiti vlastite granice izdržljivosti. Iz URT „Nexe Team” Našice pozivaju sve sportaše, rekreativce i zaljubljenike u sport, prirodu i avanturizam da dođu na utrku i istraže granice vlastitih mogućnosti.

Datum – 13.08. 2021., brana jezera Lapovac, 18,00 sati

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici: https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/4044/prijava_na_utrku

Pročitajte još

Učitavanje...