Biciklijada “Feričanci Bike & Fun”

U organizaciji Općine Feričanci, Osilovac d.o.o., Turističke zajednice Hrvatske, Turističke zajednice Osječko- baranjske županije 24.09.2022 u Feričancima će se održati Festival Frankovke u sklopu koje će se održati i rekreativna biciklijada FERIČANCI BIKE & FUN. Biciklijada počinje u 15:00 sati, potrebno je doći malo ranije zbog prijava, podjele majica i kupona za hranu. Duljina rute iznosi 21 km i prolazi predivnim feričanačkim vinogradima. Podloga je asfalt i fini makadam. Kotizacija za biciklijadu iznosi 80 kn i plaća se na račun Biciklističkog kluba uz obaveznu prijavu. Svaki prijavljeni sudionik uz pravovremenu prijavu i uplatu će dobiti majicu i obrok poslije biciklijade.                 

Prijave za biciklijadu na linku: https://forms.gle/boLj9bwKKk3HBNW29

Nezaobilazna karta   

Poslije biciklijade uživaj u besplatnoj degustaciji vina, bogatoj gastronomskoj ponuda suhomesnatih proizvoda, sireva, domaćih kolača, pekmeza i sl. te glazbeno-zabavnom programu.

U sklopu 5. Festivala Frankovke posjetitelji će moći uživati u odličnoj eno-gastro ponudi, voziti se vinskom kočijom, posjetiti izlagače na štandovima i podrum vinarije Feravino, uživati u nastupu kulturno-umjetničkih društava.

U večernjim satima nas očekuje koncert grupe OPĆA OPASNOST.

Vinska utrka

Osim biciklisklijade za vrijeme festivala je organizirana i utrka na 9 km FERIČANCI WINE RUN.

Prijave: https://www.facebook.com/events/777135626823395/?ref=newsfeed

Vidimo se 24. rujna u Feričancima! 

Stric pivo

Pročitajte još