Uoči današnje odlučujuće utakmice predstavljena nova web stranica RK NEXE

Rukometni klub NEXE, od sada, možete pratiti na novoj web stranici, moderno dizajniranoj i vrlo preglednoj. Uvod je to u novu viziju i ciljeve RK NEXE, ispred kojih su veliki planovi, natjecateljski i infrastrukturni. Prvi natjecateljski cilj ostvarit će se danas, na važnoj domaćoj utakmici RK NEXE. Podržite rukometaše i njihovo daljnje natjecanje u EHF Euro liga, na uzvratnoj utakmici 2. pretkola protiv Bjerringbro-Silkeborg. Dođite u velikom broju i budite 8. igrač današnje utakmice koja počinje u 18:45 sati u Dvorani kralja Tomislava. Naglašavamo, na tribine se može uz valjanju COVID putovnicu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENova web stranica

Sukladno izradi nove web stranice predstavljena je i nova vizija i strategija RK NEXE za predstojeće razdoblje.

Predsjednik kluba Josip Ergović od novih projekata koji su u planu, posebno je istaknuo projekte koji su vezani uz rad s mladima. RK NEXE tako pokreće NEXE akademiju 2.0 i Mini rukometnu ligu, u kojoj će sudjelovati djeca iz dvije našičke i sedam područnih osnovnih škola.

Rukometna akademija NEXE

Akademija za najmlađe već je u tijeku, a obuhvaća pokazne treninge mini rukometa za dječake 1., 2., i 3. razreda osnovnih škola. Prvi treninzi održani su u Feričancima, Jelisavcu, Đurđenovcu i Podgoraču, a danas se održavaju u OŠ kralja Tomislava od 8 do 13:30 sati. Zainteresirane školarce u svijet rukometa uputit će treneri Ivan Tomičić, voditelj Rukometne akademije i Marko Mrđenović, trener mini rukometa.

Kako bi vaši najmlađi vidjeli svoje uzore, ali i odličnu igru RK NEXE, dovedite ih večeras na domaću utakmicu u Dvoranu kralja Tomislava Našice s početkom u 18:45 sati.

Izgradit će se i NEXE Arena

Uz novu web stranicu prezentirani su i planovi po pitanju infrastrukture, tako će u narednih 5 godina biti izgrađene čak tri sportske dvorane. Riječ je o radnoj dvorani u Feričancima koja bi bila namijenjena i sportašima i rekreativcima s područja Općine Feričanci, a ujedno bi se poticao razvoj rukometa na tom području. Plan je financiranja izgradnje ove dvorane kroz europske fondove iz mjere 7.4.1. Slična dvorana bit će izgrađena i u Našicama, kao manja radna dvorana za potrebe treninga. Izgradnju će financirati NEXE d.d.. Najznačajnija investicija izgradnja je NEXE Arena, moderne sportske dvorane, kapaciteta 4000 sjedećih mjesta, koja bi pružala mogućnost održavanja natjecanja na najvišoj razini. Izgradnju bi zajednički financirali tvrtka NEXE d.d., Grad Našice, Osječko – baranjska županija uz državna sredstva.

Pročitajte još

Učitavanje...