Ulovljeni u muzeju!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEZadnjih nekoliko dana u Zavičajnom muzeju Našice događaju se čudne stvari. Provjerili smo o čemu se tu radi, a oni kažu: “Dragi naši, moramo vas obavijestiti da se našim Dvorcem počela širiti mreža i pojedini predmeti su već “uhvaćeni”!”

Ovaj zanimljiv uvod uvertira je u još jednu Noć muzeja, obljetničku 15. Tako 31. siječnja posjetite Zavičajni muzej Našice i otkrijte koji su to predmeti uhvaćeni, jer ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a vrata otvorena od 18 do 1 sat iza ponoći. Muzealci preporučuju neometano razgledavanje stalnog postava muzeja uz video projekciju fotografija pod nazivom „Šetnja kroz povijest Dvorca Pejačević i Zavičajnog muzeja Našice”.

Ipak ono najzanimljivije rezervirano je za 19 sati kada će se održati otvorenje samostalne izložbe skulptura i instalacija od drveta i recikliranog materijala profesora Marijana Slakića, pod nazivom „Riba ribi grize rep”. Upravo je to razlog ribarske mreže koja se našla u Dvorcu. Podsjetimo i da će prvih 100 posjetitelja Zavičajni Muzej Našice nagradit bonom, kojeg ćete moći iskoristiti iste večeri za besplatno piće u hotelu “Park” Panolija.

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još

Učitavanje...