Ukrao suhomesnate proizvode

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske krajem mjeseca listopada, u Belom Manastiru, 18-godišnji hrvatski državljanin provalio je u trgovački centar gdje je iz prodajnih polica ukrao različite suhomesnate i pekarske proizvode. Pravnoj osobi iz Zagreba počinjena je materijalna šteta oko 4000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Uhvaćeni u krađi odjeće

U petak, 26. studenog, u trgovačkom centru u Osijeku, 20-godišnji i dvoje 21-godišnjih hrvatskih državljana ukrali su više komada različitih odjevnih predmeta iz trgovine. Prilikom pokušaja bijega iz trgovine, trojku su zamijetili i zadržali zaštitari te predali policijskim službenicima. Pravnoj osobi iz Zagreba počinjena je materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreće gdje su u dvije prometne nesreće dvije osobe lako tjelesno ozlijeđena. Preostale 4 prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 5 prometnih nesreća i 1 na području Đakova.

Pročitajte još