Ukrao pametni sat

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u periodu od 1. do 3. svibnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj je s izložbene police u trgovačkom centru ukrao pametni sat. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta veća od 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Oštetio crijeva na farmi

U periodu od 30, travnja do 3. svibnja, u polju kod Viškovaca, nepoznati počinitelj je oštrim predmetom izrezao crijeva za pražnjenje gnojnica lagune farme. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta više desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće i alkoholizirani vozači u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća gdje su u jednoj prometnoj nesreći dvije osobe lako tjelesno ozlijeđene. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, dvije prometne nesreće na području Belog Manastira i po jedna na području Đakova i Belišća.

Jučer, 27. svibnja, na području Policijske uprave osječko – baranjske, u nadzoru prometa zaustavljeno je osam vozača koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi, od kojih 6 vozača bicikla, 1 vozač mopeda i 1 vozač osobnog automobila. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je u 19,25 sati, u mjestu Đurđenovac, kada su policijski službenici 53-godišnjem vozaču bicikla iz Vučjaka Feričanačkog evidentirali prisutnost alkohola u krvi od 1,40 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna od 500 kuna.

Pročitajte još