Ukrao osobni automobil

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u srijedu, 12 prosinca, oko 21,00 sat, u Osječkoj ulici u Valpovu, 27-godišnji hrvatski državljanin je sa parkirališta ukrao otključani osobni automobil vlasništvo 51-godišnjeg hrvatskog državljana iz Valpova. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Krađa pogonskog goriva

U noći 18. na 19. prosinca u Ulici Kardinala Alojzija Stepinca u Bizovcu, nepoznati počinitelj provalio je u spremnik goriva parkiranog radnog stroja vlasništvo tvrtke iz Đakova i ukrao više od sto litara pogonskog goriva. Tvrtka je oštećena za više od tisuću kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirali smo osam prometnih nesreća, gdje su u dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Preostalih šest prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, dvije na području Đakova, jedna na području Belišća i jedna na području Belog Manastira.

 

Ostali događaji

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata policijski službenici su u prometu zaustavili tri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 22,07 sati u Ulici Svete Ane u Tenji, kada su policijski službenici zaustavili osobni automobil sa kojim je upravljao 57-godišnji vozač. Vozaču je utvrđena nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 1,57 grama po kilogramu. Temeljem članka 137. Prekršajnog zakona, vozaču je određen smještaj u posebne prostorije.

Pročitajte još