Krivotvorenje isprave, izrada i nabavljanje oružja

Krivotvorenje isprave

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske završeno je kriminalističko istraživanje nad jednom osobom te se sumnja da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela krivotvorenje isprave te nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. U večernjim satima 26. siječnja policijski službenici zatekli su u Tenji parkirani osobni automobil s nepripadajućim registracijskim oznakama, za kojima je raspisana objava. Vizualnim pregledom vozila uočili su više komada raznog streljiva, koje su od 22-godišnjeg korisnika vozila uzeli uz potvrdu. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Ukrao traktor

Između 5. i 26. siječnja nepoznati je počinitelj provalio u prostorije nenastanjene kuće u Ulici Branka Radičevića u Šodolovcima. Počinitelj je ukrao traktor vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih sedam nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Četiri su se dogodile na području Osijeka, po dvije na područjima Baranje i Našica, a jedna na području Donjeg Miholjca.

Pročitajte još