Ukrao nakit iz kuće

Ukrao nakit iz kuće

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u vremenu od 21. prosinca do 13. siječnja, u Ulici Antuna Barca u Tenji, nepoznati počinitelj je iz otključane obiteljske kuće ukrao nakit vlasništvo 35-godišnjeg hrvatskog državljana. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Krađa mesa iz pušnice

U vremenu od 10. do 13. siječnja, u Ulici Stjepana Radića u Petrijevcima, nepoznati počinitelj provalio je u pušnicu vlasništvo 64-godišnjeg hrvatskog državljanina i ukrao više desetaka kilograma suhomesnatih proizvoda. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Eksplozija toplovodnog kotla

Jučer, 13. siječnja, oko 12,50 sati, u Ulici Stanka Vraza u Belišću, došlo je do eksplozije toplovodnog kotla u garaži obiteljske kuće vlasništvo 76-godišnje hrvatske državljanke. Obavljenim očevidom utvrđeno da je zbog kvara na sustavu cirkulacije vode eksplodirao kotao. Nastala je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri osobe su lakše ozlijeđene. Preostalih šest prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se šest prometnih nesreća, jedna na području Našica i Belog Manastira.

 

Ostali događaji u prometu

Jučer 13. siječnja, na području Policijske uprave osječko baranjske u prometu su zaustavljana tri vozača bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 16,50 sati u Bilju, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 51-godišnji hrvatski državljanin iz Bilja. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,37 grama po kilogramu.

Pročitajte još