Udruga „Prijateljstvo” organizira radionice za sve uzraste

Kako bi mališani lakše obavljali školske obveze, Udruga „Prijateljstvo” pobrinula se za razonodu u slobodno vrijeme, pa kroz cijeli tjedan za njih organiziraju igraonice. Okupljeni školarci odmaraju se i druže u opuštenoj atmosferi uz igru na novim gamerskim računalima i PlayStationima 4, bojanje, kokice, čips i glazbene želje svakog polaznika. Upravo zbog toga radionice Udruge, odličan su izbor za sve. Odlučite li se svoje mališane upisati na radionice, možete to napraviti kontaktiranjem Udruge na FB u inbox ili na broj 091 735 1175.

U fokusu im uključivanje učenika s teškoćama

„Iza nas je još jedno radno ljeto i ljetni praznici. Odradili smo preko 40 besplatnih radionica za predškolce, učenike, učenike s teškoćama i mlade. Djeca na radionicama izabiru aktivnosti prema vlastitoj želji, a najvažnije od svega je druženje djece i zato su naše radionice rado prihvaćene posebno od najmlađeg uzrasta. Druženje i socijalizacija su najvažnije karakteristike naših radionica.” – poručuje predsjednik udruge Alen Dado koji dodaje da im je iznimno drago što imaju sve više i učenika s teškoćama na radionicama. U cilju im je poboljšati uvjete za rad sa djecom i učenicima s teškoćama, a jedan od važnijih preduvjeta je kupnja kombi vozila za dovoz djece i učenika s teškoćama. Stoga intenzivno rade na prikupljanju financijskih sredstava za kupnju kombi vozila.

Raspored radionica

Podsjetimo, ponedjeljkom udruga „Prijateljstvo” organizira radionice za predškolce od 18h do 19h i učenike od 1. do 4. razreda od 19h do 20h. Utorkom je radionica za mlade od 20h, a srijedom radionica za učenike od 5.-8. razreda od 19h do 20h. Petak je rezerviran za radionice za učenike s teškoćama u vremenu prema dogovoru, a od 20 sati druže se srednjoškolci.

Pročitajte još