Udruga “Jaglac” jedini je licencirani pružatelj izvaninstitucionalne socijalne usluge poludnevnog boravka na našem području

Udruga “Jaglac”, kao jedini licencirani pružatelj izvaninstitucionalne socijalne usluge poludnevnog boravka na području grada Orahovice, Grada Našice i susjednih općina pruža tu uslugu za 30 korisnika. Usluga uključuje prijevoz korisnika, sudjelovanje u programu i 1 topli obrok.

Više o tome pogledajte na poveznici. Pružanje usluge omogućeno je iz više izvora: provedbom trogodišnjeg programa “Jaglac” moj drugi dom koji financira MROSP (1.6.2020.-31.5.2023.); Ugovorima o izravnoj dodjeli sredstva i prijavom na natječaje JLS/RS na godišnjoj razini: Grada Orahovice; Virovitičko podravske županije, Grada Našice i Općina: Crnac, Čačinci, Feričanci, Mikleuš i Zdenci, donacijama građana i korisnika te volonterski doprinos partnera i volontera udruge “Jaglac” čime se pridonosi kvalitetnijoj provedbi programa.

Udruga “Jaglac” zahvaljuje svima koji na bilo koji način doprinose provedbi programa poludnevnog boravka i pružanju te socijalne usluge koju treba sustavno financirati osiguranjem direktnog ugovaranja s MROSP, koji nažalost već dugi niz godina ne daju tu mogućnost novim pružateljima kojih je sve više kao i potrebe za tom uslugom u zajednici gdje korisnici žive.

Pročitajte još