U prometnoj nesreći smrtno stradao 32-godišnjak

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, oko 22,20 sati, u Valpovu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 32-godišnji vozač osobnog automobila. Do prometne nesreće je došlo na način da je 32-godišnjak upravljao osobnim automobilom u mjestu Valpovo, Ulicom Matije Gupca te izlaskom iz zavoja u desno zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je prešao na kolničku traku namijenjenu za suprotan smjer kretanja vozila i udario u osobni automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera. Vozač osobnog automobila 32-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.


U drugom vozilu 49-godišnji vozač zadobio je teške ozlijede, a 56-godišnja putnica lake ozlijede. Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Belišće. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Valpovo. U vremenu od 23 sata do 01,30 sati zbog obavljanja očevida bio je zatvoren dio ulice Matije Gupca u Valpovu, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Provalio u obiteljsku kuću

U vremenu od mjeseca ožujka do lipnja ove godine, u Belišću, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 67-godišnjakinje i ukrao televizor, zvučnik i nakit čime je vlasnicu oštetio za oko 5.000,00 kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem, a protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Građanin pronašao ručnu bombu

Jučer, oko 10 sati, u Osijeku, 42-godišnjak je prilikom čišćenja pomoćne prostorije vikendice pronašao ručnu bombu. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način izuzeo pronađenu ručnu minu.

U protekla 24 sata evidentirano devet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća u kojima je u pet prometnih nesreća devet osoba lako ozlijeđeno, jedna osoba teže, a jedna je smrtno stradala. U četiri prometne nesreće nastala je materijalna šteta. Tri prometne nesreće su evidentirane na području Belišća, po dvije na području Osijeka i Đakova, a po jedna na području Donjeg Miholjca i Belog Manastira.

Foto: ilustracija

Stric pivo

Pročitajte još