U požaru izgorio drveni strop šupe

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u subotu, oko 20 sati, u Podravlju, izbio je požar na šupi vlasništvo 81-godišnjeg hrvatskog državljanina. Očevidom je utvrđeno da je do zapaljenja drvenog stropa šupe došlo uslijed pregrijavanja naponskog kabla žarulje koji je visio na drvenoj gredi stropa šupe. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijeka. Vlasniku je nastala manja materijalna šteta. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEGrađani dragovoljno predali minsko – eksplozivna sredstva i oružja

U vremenu od 15. do 22. studenog, na području Policijske uprave osječko – baranjske, evidentirano je 5 dragovoljnih predaja minsko – eksplozivnih sredstava i oružja. Građani su na području Osijeka i Belišća dragovoljno predali 3 automatske puške, jedan pištolj, 1 ručna bomba, 9 kilograma eksploziva, 6 komada nabojnika za automatsku pušku i 4533 komada raznog streljiva.

Pronalazak minsko – eksplozivnih sredstava

Jučer, oko 10 sati, na području Sarvaša, u blizini bajera, 42-godišnji hrvatski državljanin, pronašao je četiri ručne bombe M-75. Na mjestu pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo bombe.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a ostalih tri su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belog Manastira dogodila se po jedna prometna nesreća, a na području Đakova dvije.

Pročitajte još

Učitavanje...