Našice – Uspješno održan 8. Našički auto sajam

auto1

auto1

Danas je u Našicama u organizaciji Radija Našica i Grada Našica otvoren 8. Našički auto sajam. Kao i prijašnjih godina do sada i ove je pobudio veliko zanimanje među posjetiteljima koji su vrlo rado isprobavali najnovije automobile raznih izložbenih modela.

Sajam je tradicionalno otvorio gradonačelnik Krešimir Žagar koji je pohvalio organizatore, ali i sve one auto kuće koji su i ove godine sa svojim automobilima posjetili i uljepšali trg Grada Našica.

auto2

„Opet je naš trg prepun prekrasnih modela, automobila koje imamo prilike vidjeti u salonima diljem Slavonije. Lijepa tradicija se nastavlja i dalje i to prvenstveno zahvaljujući odličnoj ideji od prije osam godina u kojem je želja bila da se naš gradski trg pretvori veliku izložbu najnovijih automobila. Znamo da su vremena teška i da se na svaku kunu posebno pazi pa je posebno važno promotriti i izdvojiti iskustva drugih ljudi o automobilima koji su danas u ponudi. Uz auto kuće zahvalio bih se i našoj policiji i „Policiji u zajednici“ koji uvijek iskoriste ovakve događaje da informiraju ljude i da ih preventivno educiraju kako bi se što sigurnije ponašali u prometu. Uz naše policajce danas su sa nama na trgu i djelatnici Crvenog križa Našice koji su također vrlo aktivni u gradu. Mjerenje tlaka, ali i prodajom rukotvorina koje su izradili volonteri i dobrovoljnim  prilozima djelatnici crvenog križa čine dobro svima onima kojima je to najpotrebnije.“ – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar. 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/5mjesec/9/v2{/gallery}

Pročitajte još