Krađa novca iz pekarnice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske tijekom srpnja ove godine, u večernjim satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz pekarnice ukrao novac. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prilikom rušenja kuće pronašao streljivo

Jučer, 13. kolovoza, u 10,00 sati, u Dalju, prilikom rušenja kuće, 64-godišnji hrvatski državljanin pronašao je torbicu sa 105 komada raznog streljiva. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu streljivo je s mjesta pronalaska izuzeo na siguran način.

Ukrao ruksak

Jučer, 13. kolovoza, tijekom noći, u Osijeku, nepoznati počinitelj je ukrao ruksak u kojem se nalazio novčanik s osobnim dokumentima i novcem te mobitel i osobne stvari. Vlasnici, 21-godišnjoj hrvatskoj državljanki, počinjena je materijalna šteta oko tisuću kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 10 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostalih devet nesreća je za posljedicu imalo materijalnu štetu. Na području Osijeka, Đakova i Našica dogodile su se po 3 prometne nesreće, dok se na području Belog Manastira dogodila 1 prometna nesreća.

Pročitajte još