U organizaciji LPR „Mimoza” Đurđenovac održan 1. turnir u boćanju za žene

Jučer je u Đurđenovcu na nogometnom travnjaku NK Đurđenovac održan 1. turnir u boćanju na travi za žene. Turnir su organizirali članovi Lige protiv raka „Mimoza” Đurđenovac uz pokroviteljstvo Općine Đurđenovac te ostalih udruga s područja Općine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENatjecalo se 12 ekipa

Na turnir se prijavilo 12 ekipa s područja Đurđenovca, Našica i okolnih mjesta. Prvo mjesto osvojila je ekipa „Koke”, drugo i treće mjesto pripalo je dvama ekipama Udruge starih športova „Slavonac”, dok je KUD „Đurđenovac” završio na 4. mjestu.

Pozdravnim govorom turnir je otvorila predsjednica LPR „Mimoza” dr. Ljiljana Hodak koja se s nekoliko riječi obratila okupljenima.

„Prije svega pozdravljam sve natjecatelje ispred LPR „Mimoza” Đurđenovac na prvom turniru u boćanju za žene. Turnir se odvija prema svim epidemiološkim mjerama. Izrazito nam je drago što smo se odlučile održati ga jer nam je svima potrebno druženje u ovo vrijeme koronakrize.” – izjavila je dr. Ljiljana Hodak, predsjednica LPR „Mimoza” Đurđenovac. Pozdravima se priključila i dopredsjednica LPR „Mimoza” Đurđenovac Mancika Patko koja je inicirala održavanje turnira uz druge članice udruge.

Turnir humanitarnog karaktera

Turnir su podržali i načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović, kao i gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji su izrazili zadovoljstvo organizacijom kao i nastavkom dobre međusobne suradnje.

„U ime Općine Đurđenovac i u svoje osobno ime zahvaljujem se organizatorima ovog prelijepog događaja – LPR „Mimoza” te njenim članicama i članovima koji cijele godine aktivno rade na dobrobit žitelja naše Općine, a i šire. Također se zahvaljujem svima koji su podržali ovu akciju kao i svim udrugama sa šireg područja, odnosno iz susjednih općina i gradova. Naglasio bih kako će sav prihod proslijediti onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.” – rekao je, između ostalog, Hrvoje Topalović, načelnik Općine Đurđenovac.

„Nalazimo se na nogometnom igralištu u Đurđenovcu gdje se održava hvalevrijedna manifestacija u organizaciji LPR „Mimoza” Đurđenovac. Boćarski turniri humanitarnog je karaktera, a sva prikupljena sredstva biti će uručena potrebitima. Ovom akcijom nastavljamo prijateljsku suradnju dvije općine – Đurđenovac i Našice.” – izjavio je Krešimir Kašuba, gradonačelnik Grada Našica.

Pročitajte još

Učitavanje...