U organizaciji LPR „Mimoza” Đurđenovac održan 1. turnir u boćanju za žene

Jučer je u Đurđenovcu na nogometnom travnjaku NK Đurđenovac održan 1. turnir u boćanju na travi za žene. Turnir su organizirali članovi Lige protiv raka „Mimoza” Đurđenovac uz pokroviteljstvo Općine Đurđenovac te ostalih udruga s područja Općine.

Natjecalo se 12 ekipa

Na turnir se prijavilo 12 ekipa s područja Đurđenovca, Našica i okolnih mjesta. Prvo mjesto osvojila je ekipa „Koke”, drugo i treće mjesto pripalo je dvama ekipama Udruge starih športova „Slavonac”, dok je KUD „Đurđenovac” završio na 4. mjestu.

Pozdravnim govorom turnir je otvorila predsjednica LPR „Mimoza” dr. Ljiljana Hodak koja se s nekoliko riječi obratila okupljenima.

„Prije svega pozdravljam sve natjecatelje ispred LPR „Mimoza” Đurđenovac na prvom turniru u boćanju za žene. Turnir se odvija prema svim epidemiološkim mjerama. Izrazito nam je drago što smo se odlučile održati ga jer nam je svima potrebno druženje u ovo vrijeme koronakrize.” – izjavila je dr. Ljiljana Hodak, predsjednica LPR „Mimoza” Đurđenovac. Pozdravima se priključila i dopredsjednica LPR „Mimoza” Đurđenovac Mancika Patko koja je inicirala održavanje turnira uz druge članice udruge.

Turnir humanitarnog karaktera

Turnir su podržali i načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović, kao i gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji su izrazili zadovoljstvo organizacijom kao i nastavkom dobre međusobne suradnje.

„U ime Općine Đurđenovac i u svoje osobno ime zahvaljujem se organizatorima ovog prelijepog događaja – LPR „Mimoza” te njenim članicama i članovima koji cijele godine aktivno rade na dobrobit žitelja naše Općine, a i šire. Također se zahvaljujem svima koji su podržali ovu akciju kao i svim udrugama sa šireg područja, odnosno iz susjednih općina i gradova. Naglasio bih kako će sav prihod proslijediti onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.” – rekao je, između ostalog, Hrvoje Topalović, načelnik Općine Đurđenovac.

„Nalazimo se na nogometnom igralištu u Đurđenovcu gdje se održava hvalevrijedna manifestacija u organizaciji LPR „Mimoza” Đurđenovac. Boćarski turniri humanitarnog je karaktera, a sva prikupljena sredstva biti će uručena potrebitima. Ovom akcijom nastavljamo prijateljsku suradnju dvije općine – Đurđenovac i Našice.” – izjavio je Krešimir Kašuba, gradonačelnik Grada Našica.

[fts_facebook id=TVNasice album_id=240897884704984 posts=20 title=no description=no words=15 type=album_photos image_width=250px image_height=168px hide_date_likes_comments=no image_position_lr=0% image_position_top=0% popup=yes like_option_align=center slider=yes slider_speed=200 slider_controls_bar_color=#1069b3 slider_timeout=3000 slider_controls_text_color=#FFF scrollhorz_or_carousel=carousel slider_spacing=1px hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title like_box_width=500px slider_controls=arrows_and_numbers_below_feed slider_controls_width=500px slider_margin=”0px auto 2px auto”]

Pročitajte još