U Našicama otvoren novi KEDO prodajni centar!

 

Prošlog četvrtka, u Našicama je svečano otvoren novi KEDO prodajni centar, pod nazivom PC Slavonija. Otvorenju je nazočilo stotinjak uzvanika, među kojima su bili predstavnici lokalne zajednice, poslovni partneri te brojni kupci. Otvorenje ovog centra predstavlja značajan korak u širenju poslovanja poduzeća, specijaliziranog za prodaju kompletnog građevinskog materijala.

U svečanom govoru, voditelj prodajnog centra Slavonija, gospodin Milan Papučić, istaknuo je važnost ovog projekta za lokalnu zajednicu i regionalno gospodarstvo. „Otvaranjem prodajnog centra Slavonija želimo omogućiti građanima Našica i okolnih mjesta pristup vrhunskim građevinskim materijalima po konkurentnim cijenama. Vjerujemo da će ovaj centar doprinijeti razvoju građevinskog sektora u Slavoniji te pružiti podršku lokalnim građevinskim poduzećima.”

Odmah se na njegovu izjavu nadovezao direktor, gospodin Dario Brigić. „KEDO ovim potezom nastavlja širiti svoje poslovanje i jačati prisutnost na tržištu građevinskih materijala, s ciljem da postanemo vodeći u regiji. Otvorenje prodajnog centra Slavonija u Našicama samo je jedan od koraka u tom smjeru, a u planu već imamo nove projekte i investicije u budućnosti.

Novi centar prostire se na preko 11000 četvornih metara i nudi široku paletu proizvoda, uključujući cement, cigle, izolacijske materijale, drvnu građu, alate i mnogo drugih artikala potrebnih za gradnju i renoviranje, posebice za suhu gradnju. KEDO je poznat po kvaliteti svojih proizvoda i izvrsnoj usluzi, a otvorenje centra Slavonija potvrđuje njihovu posvećenost zadovoljavanju potreba svojih kupaca. Goste je na otvorenju dočekala i bogata zakuska u pravom slavonskom „điru“, za atmosferu su bili zaduženi tamburaši, dok su brojni popusti i posebne ponude privukli mnoge posjetitelje. Za slavonsku suradnju, samo najbolje za gradnju!

Pročitajte još