Taekwondo – Žetva medalja u Zelini

taekwondo26_11_1a

Ovog vikenda održano je međunarodno natjecanje u taekwondou koje se održavalo u Sv. Ivanu Zelini. Organizator ovog velikog natjecanja su naš matični klub Maksimir iz Zagreba i taekwondo klub Zelingrad iz Zeline. Ovom natjecanju prisustvovalo je oko 600 natjecatelja i 45 klubova a  ono je bilo organizirano za sve uzraste; taekwondo borbe – mala olimpijada, ml. kadeti/nje, kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke, taekwondo tehnici- poomsae, kick – za najmlađe i  samoobrane (hosinsul).

Naša taekwondo sekcija Našice pod budnim je okom trenera Branka Leša 6. DAN, Ane Kalman 3.DAN, Davora Leša 2. DAN i pomoćnog člana Maria Anđelića na ovom natjecanju nastupila sa 24 člana koji su osvojili 18 medalja!!

U KICK kategoriji (koja je rezervirana za naše najmlađe članove i na koju smo izrazito ponosni, jer smo ove godine prvi put nastupili s našim kikičima koji su imali naporne pripreme) nastupilo je troje naših natjecatelja i osvojili su sljedeće medalje;

 

IVAN DELIĆ, u kategoriji M2 sa 12 natjecatelja, 4 pobijeđene borbe i prosječnim brojem udaraca od 67 u 30 sekundi, osvojio je ZLATO
KLARA MATEJČIĆ, u kategoriji Ž2, 2 pobjede i prosječnih 50 udaraca u 30 sekundi, osvojila je ZLATO
FILIP HABUS, u kategoriji od 11 natjecatelja, sa 1 pobjeđenom i 1 izgubljenom borbom i prosječnih 45 udaraca u 30 sekundi osvojio je BRONCU.

 

U formama su nastupili; Marko Prološčić, Filip Vonić, Filip Zlosa, Barbara Kovačević i Boris Galinec te su osvojili BRONČANE medalje, dok su Karlo Matejčić, Angela Marinović, Izabela Sajda, Rea Pintar, Maja Hodanovac, Matilda Anđelić, Stefani Janković i Anja Janjčula ovaj put ostali bez medalje.

 

U borbama su nastupili i osvojili sljedeće medalje;
Matea Begić i Boris Galinec – ZLATO
Karlo Matejčić, Luka Kalazić, Marko Prološčić, Matea Orešković i Maja Hodanovac  – SREBRO
Matilda Anđelić, Krešimir Matovinović i Mario Dujmović – BRONCA.

 

U kategoriji mlađih kadetkinja bez medalje je ostala Nina Vinzan.

Organiziranim prijevozom na ovo natjecanje omogućili smo i roditeljima naših natjecatelja da prisustvuju i bodre svoju djecu na ovom natjecanju te im se ovim putem zahvaljujemo na njihovoj potpori. Nekim natjecateljima 10. Adidas Maksimir – Zelingrad kup je bilo prvo natjecanje i njihovo vatreno krštenje na kojem su se oni super držali. Svim natjecateljima želimo iskreno čestitati na njihovom nastupu , rezultatima i naporima koje su uložili u dosadašnji rad i treniranje.

Naša sekcija nastavlja sa radom i pripremama za nadolazeće Kadetsko državno prvenstvo koje se održava ovaj vikend u Osijeku.

{module Adsense – Slika – kocka} {module Adsense – Slika – kocka}

Pročitajte još

This will close in 8 seconds