U 75. godini preminuo Antun Jakobović – legendarni našički šahist

antun2
antun2

Nakon duge i teške bolesti, danas u bolnici u Našicama umro je našički šahist, državni sudac, nekadašnji dugogodišnji tajnik i predsjednik šahovskog kluba „Slavonac“ Našice i dobitnik nagrade Grada Našica za životno djelo Antun Jakobović – Čonto.

O Antunu i njegovom životu moglo bi se puno pisati, ali vjerujemo kako mu je najvažnija stvar uz obitelj i prijatelje bila njegova velika ljubav prema crno – bijelim figurama, to jest šahu. Još davne 1955 godine počeo se baviti ovim plemenitim sportom i tako je bilo sve do trenutka kada to više nije mogao činiti zbog teške bolesti. U ovaj sport uložio je cijeli svoj život za što je prije nekoliko godina dobio i najviše priznanje Grada Našica, „Nagradu za životno djelo“.

Ovim putem želimo izraziti iskrenu sućut cijeloj obitelji Jakobović, i svima onima koji su poznavali Antuna, a vjerujemo kako je takvih u Našicama, a i diljem lijepe naše jako puno.

Posljednji ispraćaj Antuna bitiće u Našicama na gradskom groblju u ponedjeljak 27.06.2016. godine u 16 sati.

antun

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail [email protected] te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još