Tradicionalni Tuning & Style show Našice i ovaj put okupio veliki broj sudionika

U organizaciji Auto moto kluba „Venom” Slavonija tradicionalno je organizirao Tuning & Style show i to na sajmištu – preko puta našičke vojarne. Događaj je to koji ima odličnu organizaciju, a stotinjak uređenih i prerađenih auta ispunilo je veliki dio sajmišta. Izvanredna posjećenost naših sugrađana i ove je godine stvorila pravu gužva uz odličnu atmosferu.

Predsjednik Auto – moto kluba Venom Slavonija, Ivica Šarčević istaknuo je da su aktivni već 19 godina na ovom području te potiču mlade na ovu vrst sporta, a jučernji show je okupio oko 120 natjecatelja u 14 kategorija. Također je naglasio zadovoljstvo odazivom velikog broja sudionika što je i značajka ovog natjecanja, a zahvalio se i pokroviteljima – Gradu Našicama, Turističkoj zajednici Grada Našice, Osječkoj pivovari kao i mnogobrojnim sponzorima.

Sam program je započeo u 13, a oko 17 sati krenula je podjela prigodnih nagrada i pehara. Među najatraktivnijim kategorijama bila je i ona u glasnoći auspuha – tako je prvo mjesto osvojio Nissan GTR s glasnoćom od 129 db, drugo mjesto pripalo je BMW-u M4 sa 127 db, a treće mjesto sa 126 db osvojio je Mercedes 199E. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Foto: ustupljene fotografije, A. Kos

Pročitajte još