TK Našice nastupio na 3. Picok kupu

TK Našice nastupio na 3. Picok kupu

TK Našice nastupio na 3. Picok kupu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU subotu, 3. 11. 2018. u Đurđevcu je održan 3. Picok kup u organizaciji taekwondo kluba Borik iz Đurđevca. Natjecanje je organizirano u svim disciplinama – borbe, forme, kick i para poomsae-a, ono je ujedno bilo i organizirano kao i kontrolni turnir Hrvatskog taekwondo saveza za Parapoomsae natjecatelje.

Natjecanju je pristupilo 220 natjecatelja iz 18 klubova. TK Našice na ovom natjecanju nastupio je, do sada s najvećom ekipom, sa 30 natjecatelja. Od toga je 16 natjecateljanastupilo u kicku, 10 u formama i 8 u borbama.

Ovo je natjecanje bilo ujedno i svojevrsno vatreno krštenje za natjecatelje u borbama i dio najtecatelja u kicku. Uz odlične borbe, još bolji kick i savršeno odrađene forme klub je bogatiji za 31 medalju.

U borbama je osvojeno 3 zlata – Matea Begić, Petra Mihalek i Tena Ilona Jukić i 3 bronce Luka Pavlić, Petra Mohila i Marija Vučemilović.

U formama je osvojeno 11 medalja; 5 zlata Petra Mihalek, Pavle Ergović, Edi Stipanović, Niko Nogić i Julia Barišić, 3 srebra Mila Barišić, Ana Gajić, Luka Pavlić i 3 bronce Sara Špoljarić, Iva Gajić i Marija Vučemilović.

U kick disciplini osvojeno je 14 medalja od toga 5 zlata Tena Ilona Jukić, Marin Pavlović, Lara Falašta, Petra Tomljanović i Petra Kniha, 4 srebra Karlo Strapač, Patrik Ferčec, Petra Mohila, i Karla Kapetanović, 5 bronci Ana Šimić, Gabrijel Kuric, Noa Rakić, Ena Đurđević i Dino Bortek.

U ukupnom poretku kick natjecatelji su osvojili pehar za 1. mjesto, natjecatelji u formama osvojili su pehar za 2. mjesto, a klub je u ukupnom poretku od 18 klubova osvojio pehar za 3. mjesto. Klub je na ovom natjecanju ostvario fantastičan rezultat na sveopće zadovoljstvo članova.

Stric pivo

Pročitajte još