Igor Šarkezi drugi na Pojedinačnom kuglačkom prvenstvu Regije Istok

U organizaciji Hrvatskog kuglačkog saveza na kuglanama u Donjem Miholjcu i Đurđenovcu održalo se Pojedinačno kuglačko prvenstvo Regije Istok. Boje jednog od domaćina Đurđenovca ponosno je predstavio Igor Šarkezi osvojivši ukupno drugo mjesto u poretku.


Gledatelje oduševio pobjednik Darko Zovko

Pobjednik je, zasluženo, Darko Zovko igrač požeških „Novih nada”, dok je treći bio, zbog boljeg čišćenja, igrač Osijeka Mario Liović ispred klupskog suigrača Vlade Kneževića. Prisutne je oduševio upravo Darko Zovko, inače trećeplasirani sa ljetos održanog prvog đurđenovačkog kuglačkog turnira, koji se već na polovini bacanja odvojio od ostalih, rušio impresivnih 345 čunjeva, a do kraja 690. Domaći Igor Šarkezi serijom devetki došao je do 630 i uz prvi rezultat iz Donjeg Miholjca od 644 stigao do srebra. Trojica najboljih osigurala su odlazak na državnu završnicu.

Idu na državnu završnicu

Uz njih na državnu završnicu plasirala su se još dva igrača Kuglačkog kluba Đurđenovac – Igor Koričić, kao sedmi i Davor Rončević, kao osmi. „Prava je šteta što na završnicu putuje osam igrača jer među najboljih 12 naših je svih 6 igrača.” – izjavili su iz đurđenovačkog kluba.

Temeljem rezultata osmorica koja putuju na državnu završnicu su Darko Zovko (Nove nade Požega), Igor Šarkezi (Đurđenovac), Mario Liović (Osijek), Vlado Knežević (Osijek), Zvonko Gnezda (Slavonski Banovac Pakrac), Mario Mušanić (Osijek), Igor Koričić (Đurđenovac) i Davor Rončević (Đurđenovac), a ukoliko netko odustane zamjenjuje ga, na devetom mjestu, Tomislav Čačić (Đurđenovac).

Izvor: KK Đurđenovac

Stric pivo

Pročitajte još