Teniski klub Đurđenovac – Održano natjecanje

Teniski klub Đurđenovac – Održano natjecanje
Teniski klub Đurđenovac – Održano natjecanje

U nedjelju, 02. 09., na terenima Tenis kluba Đurđenovac održana je završnica prvenstva kluba u tri konkurencije igrača za 2018. godinu. Ove godine su se za prestižno mjesto najboljeg igrača kluba borila 24 igrača i jedna igračica, najmlađa tenisačica kluba Andrea Trošelj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENakon dva mjeseca igranja po skupinama i eliminacijskih mečeva doznali smo pobjednike u sve tri kategorije. U kategoriji starijih veterana i igrača rekreativaca, prvo mjesto je osvojio David Pavlić koji je u finalnom meču pobijedio Abičić Olivera sa rezultatom 7-5 6-4, dok je u meču za treće mjesto Domnjak Ante pobijedio Filipa Filjaka 6-4 4-6 10-6. U konkurenciji igrača iznad 40 godina, u finalnom meču Kovačević Ivica je bio bolji od Andree Trošelj rezultatom 6-4 6-4. Naša mlada 12-godišnja tenisačica je najugodnije iznenađenje ovogodišnjeg prvenstva, jer je u vrlo jakoj konkurenciji iskusnih igrača uspjela osvojiti drugo mjesto. Treće mjesto u ovoj kategoriji osvojio je Bonić Vanja, kojem je pri rezultatu 4-6 3-1, zbog ozlijede meč bio prisiljen predati Nikola Bernat.

U najjačoj kategoriji, seniora do 40 godina, u borbi za treće mjesto Štebih Darijan je bio bolji od Kremer Matka rezultatom 6-4 6-4, dok je u već tradicionalnom finalnom meču Špehar Juraj nakon velike borbe pobijedio Jonathana Kubenu rezultatom 6-3 1-6 10-6.

Pehare i medalje je na svečanom ručku koji je priređen za članove našeg kluba i brojne navijače koji su promatrali finalne mečeve, uručila zamjenica načelnika Općine Đurđenovac, dr. Dragica Pavlić.

Ove godine uveli smo i dodjelu nagrade za Fair play igrača kluba. Jednoglasnom odlukom Natjecateljske komisije nagradu je dobio gospodin Nik Kolgjeraj. Zahvaljujemo svim sudionicima ovogodišnjeg prvenstva na fair i sportskoj borbi i nadamo se još većem odazivu slijedeće godine. Inače, već 15. 9. slijedi slijedeći turnir u organizaciji TK Đurđenovac, a to je već tradicionalni Đurdan Open u konkurenciji parova. Koristimo i ovu priliku, da sve zainteresirane igrače koji imaju želju nastupiti na ovom turniru, pozovemo da se jave u TK Đurđenovac, kontakt broj 091 184 1963.

Pročitajte još

Učitavanje...