Tečaj za trudnice u Općoj županijskoj bolnici Našice

U organizaciji Odjela za ginekologiju i pedijatriju, a nakon dulje pauze prouzrokovane pandemijom Covid-19 virusom u Općoj županijskoj bolnici Našice održan je tečaj za trudnice.

Predavači na tečaju bile su Maja Dernaj, magistra primaljstva te Marija Sili i Mihaela Vešligaj, prvostupnice sestrinstva. Pohodile su ga prve buduće zainteresirane majke te nekoliko budućih očeva, za što će primiti potvrdu o završenom tečaju.

Svi zainteresirani za pohađanje navedenog tečaja mogu se javiti pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdani Gvozdanović

U sklopu tečaja održana je radionica o dojenju i njezi dojenčeta koju su održali predstavnici odnosno naši gosti iz Doma zdravlja Osječko – baranjske županije. Na ovaj način našička bolnica prigodno obilježava Međunarodni tjedan dojenja koji se ove godine održava pod geslom „Zaštita dojenja: zajednička odgovornost“.

Potvrdnice su polaznicama i polaznicima uručili pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdana Gvozdanović i ravnatelj Hrvoje Šimić te su im ovim putem zaželjeli najbolje želje u ovom važnom periodu koji je pred njima.

Svi zainteresirani za pohađanje navedenog tečaja mogu se javiti pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdani Gvozdanović, sve radi što kvalitetnije organizacije budućih tečaja.

Pročitajte još