Svečani prijem sudionika 23. Međunarodnih oldtimer susreta

Jučer je u restoranu Egghus održan svečani prijem predsjednice Gradskog vijeća Grada Šale Jane Nitrayove te članova oldtimer klubova iz Mađarske, Slovačke i iz raznih dijelova Hrvatske. Njega je upriličio gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Našica, a povodom današnjeg održavanja 23. Međunarodnih oldtimer susreta u organizaciji Oldtimer kluba Našice.

Gradonačelnik Kašuba osvrnuo se s nekoliko riječi na tradicionalni Međunarodni oldtimer susret. „Drago mi je ponovno prisustvovati već ovom tradicionalnom susretu, a posebno bih se osvrnuo na naše nedavno gostovanje u slovačkom gradu Šaleu gdje smo bili izuzetno lijepo primljeni i sretan sam što možemo uzvratiti gostoprimstvo. Oldtimer klub Našice ovim događanjem promovira naš Grad i oni su, možemo slobodno reći, postali jedan od zaštitnih znakova Našica.” – izjavio je gradonačelnik Kašuba te je istaknuo kako su Našice centar slovačke manjine u Republici Hrvatskoj.

Franjo Hofer, predsjednik Oldtimer kluba Našice koji je počeo s djelovanjem daleke 1979. godine, ugostio je četrdesetak sudionika 23. Međunarodnih oldtimer susreta, koji su došli iz svih dijelova Hrvatske, Slovačke te Mađarske.

Nakon razmjene darova i zajedničke večere, gradonačelnik Kašuba je zajedno s gostima posjetio i tradicionalnu humanitarnu manifestaciju Mali grad velikog srca koja se sinoć održala po 9. put.

Pročitajte još