Sve je spremno za početak nove rukometne sezone – Gromovi sutra dočekuju križevački KTC

Završene su pripreme i sve je spremno za početak nove natjecateljske sezone. Gromovi sutra u Našicama otvaraju novu sezonu Premijerke utakmicom protiv križevačkog KTC-a. Ozračje u ekipi je odlično, a kakva su očekivanja uoči prve službene utakmice u novoj sezoni otkrili su nam trener Branko Tamše i Manuel Štrlek koji će nakon 11 godina ponovno igrati u domaćem prvenstvu.

Branko Tamše, trener: „Pred nama je utakmica prvog kola Premijerke, igramo protiv ekipe KTC-a iz Križevaca, ekipe koja je već duže vrijeme na okupu i jako dobro znaju kako trebaju igrati. S druge strane, mislim da se dobro pripremamo, analizirali smo njihovu igru i sigurno da ćemo u utakmicu ući maksimalno ozbiljno. Ovo je prvo kolo, početak nove sezone i moramo svih 60 minuta biti skoncentrirani i odgovorni. Imamo nešto lakše povrijeđenih igrača, tako da će sutra igrati samo igrači koji su potpuno spremni, no ima nas dosta i neće biti nikakav problem. Svi skupa jedva čekamo da počne prvenstvo, pa koristim i ovu prigodu pozvati naše vjerne navijače da dođu u što većem broju i da nam budu podrška u dvorani OŠ kralja Tomislava u subotu navečer.”

Manuel Štrlek, lijevo krilo: „Uzbuđen sam što nakon pripremnih utakmica počinju službene, prvenstvene utakmice. Sigurno da je ovo jedan novi izazov za mene, nakon 11 godina ponovno ću igrati u Hrvatskom prvenstvu. Moramo od samog početka biti koncentrirani i nastaviti s uigravanjem određenih stvari s obzirom na dosta novih igrača. Već sada to djeluje vrlo dobro i siguran sam da idemo u dobrom smjeru i veselimo se svakoj narednoj utakmici. Isto tako se nadam da će nas na otvaranju sezone doći podržati što veći broj navijača koji će sigurno moći uživati u brzom i atraktivnom rukometu.

Utakmica počinje u 19 sati, a za sve one koji ne mogu doći u dvoranu dvoboj mogu pratiti na službenom YouTube kanalu HRS-a.

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još