Stariji pioniri FEŠK-a srebrni na Baraber cup-u u Belišću

Jučer su stariji pioniri nogometnog kluba FEŠK, godište 2008. sudjelovali na Baraber cupu koji sada već tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak organizira Nk Belišće. Ove godine sudjelovalo je 10 ekipa u dvije skupine.


Rezultat dostojan finala

Igrači NK FEŠK bili su u svrstani u skupinu A, zajedno s HNK Đakovo Croatia, NK Belišće 2009, NK Bedem Ivankovo i NK BSK Termia Bizovac. U skupini su nakon 3 pobjede i porazom osigurali prolazak u polufinale. Ondje ih je čekao prvak skupine B, odnosno ekipa Belišća 2008. Pobjedom od 2:1 plasirali su se u finale, gdje su ih čekali znanci iz skupine, ekipa HNK Đakovo Croatije. Do samoga kraja neizvjesna utakmica u kojoj nije bilo pobjednika te je prvak ovogodišnjeg Baraber cupa odlučen udarcima s 11m. Na žalost, uz mali nedostatak sreće po mlade igrače Feška, na kraju su čestitali protivniku, ali se kući vraćaju sa ponosom i uzdignute glave!

Rezultati:

  • NK FEŠK 0:1 HNK Đakovo Croatia
  • BSK Termia Bizovac 0:2 NK FEŠK
  • NK Bedem Ivankovo 0:2 NK FEŠK
  • NK FEŠK 1:0 Nk Belišće 2009

POLUFINALE: NK Belišće 2008 1:2 NK FEŠK

FINALE: HNK Đakovo Croatia 0 (5):(4) 0 NK FEŠK

Uz ovaj timski uspjeh i rezultat, izdvaja se uspjeh igrača NK FEŠK-a Danijela Vinkovića koji je osvojio nagradu za najboljeg strijelca turnira.

Trener ekipe Mario Prišć izuzetno je zadovoljan nastupom, ozbiljnošću, zalaganjem, ali i ponašanjem svojih igrača te nije skrivao zadovoljstvo ostvarenim rezultatom Još jedan lijep uspjeh i rezultat feričanačke Škole nogometa i njihove mladeži, te još jedan dokaz kvalitetnoga rada u Feričancima.

Stric pivo

Pročitajte još