Spektakularni 15. Moto susret u Našicama – Defile bajkera, adrenalinski stunt show i nastup Brkova

Jučer se održao i 2. dan tradicionalnih Moto susreta u organizaciji MK „Racing” Našice, a uz podršku Grada Našica i Turističke zajednice Grada Našice. Najveći moto susret na ovom području održao se jučer na našičkom poligonu, okupljajući stotine entuzijasta motocikala iz cijele Hrvatske i okolnih republika. Petnaesti po redu moto susret privukao je zaljubljenike u motore svih vrsta, koji su došli uživati u nevjerojatnoj atmosferi, adrenalinskim performansima i izvrsnoj glazbi.

Drugi dan susreta započeo je spektakularnim defileom bajkera kroz okolna mjesta, a odredište im je bilo centar grada. Stotine motocikala, od klasičnih choppera do brzih sportskih motora, zauzele su ulice Našica. Nakon defilea, uslijedio je adrenalinski stunt show. Iskusni i talentirani vozač izveo je niz trikova i akrobacija na motoru, ostavljajući publiku bez daha.

Brkovi su energično izveli svoje najveće hitove

Program se nastavio na poligonu nastupom legendarnog DJ Buddha-e te Brkova, Balkan – Punk – Folk – Wellness benda čije su pjesme postale himne mnogim ljubiteljima motocikala. Brkovi su energično izveli svoje najveće hitove uključujući „Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, „Nisam ja za tebe”, „Više ni pankeri ne slušaju punk”… I na kraju treba nglasiti kako su organizatori uspjeli stvoriti jedinstveno iskustvo koje će ostati urezano u sjećanje svih sudionika. S nestrpljenjem očekujemo sljedeći moto susret u Našicama i nadamo se da će biti još veći i bolji. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još