Slobodna upisna mjesta u srednjim školama

U srednjim školama kojima je osnivač Osječko – baranjska županija od 3.157 upisnih mjesta popunjeno njih 2.704 (86%). Ukupan broj slobodnih mjesta u našim školama je 453. U četverogodišnjim obrazovnim programima nakon ljetnog roka ostalo 10,56%, u trogodišnjim obrazovnim programima 21,55% slobodnih mjesta dok je jedini petogodišnji obrazovni program „medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege“ kojeg provodi Medicinska škola Osijek je, prema dostupnim podacima, popunjen već u ljetnom roku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMESlobodna mjesta u SŠ Isidora Kršnjavoga Našice

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice broji 13 odjela i 292 upisna mjesta od kojih je ostalo 48 slobodnih mjesta: smjer agrotehničar 4 mjesta, prodavač 13 mjesta, bravar 3 mjesta, soboslikar-ličilac 2 mjesta, konobar 8 mjesta, slastičar 3 mjesta. U jezičnoj gimnaziji ostalo je 9 slobodnih mjesta, a u prirodoslovno-matematičkoj gimnaziji 6 slobodnih mjesta.

Slobodna mjesta u SŠ Josipa Kozarca Đurđenovac

U Srednjoj školi Josipa Kozarca Đurđenovac od 43 upisna mjesta ostalo je 11 mjesta za trogodišnja zanimanja i to 2 mjesta za smjer pomoćni stolar, 4 mjesta za smjer bačvar te 5 mjesta za smjer CNC operater. 13 mjesta ostalo je za četverogodišnje zanimanje šumarski tehničar.

Postupak za provedbu ljetnog upisnog roka započeo je 24. svibnja 2021. s početkom prijave redovitih učenika u sustav, a zaključit će se 10. kolovoza kada će biti objavljeni i službeni podaci o slobodnim mjestima za jesenski upisni rok. Postupak provedbe jesenskog upisnog roka započet će s 21. kolovozom 2021. godine. Pregled strukture upisa možete vidjeti ovdje.

Pročitajte još

Učitavanje...