Našice – Rukomet – RK NEXE –RK SPLIT 35:25 (17:14)

rknexe22_4_1aa

Utakmica je započela demonstracijom snage i prednošću od sedam zgoditaka već nakon 10-ak minuta igre (9:2, 10:3). No, Split se malo po malo vraćao pa je utakmica, kao i prošlogodišnja, ušla u vode neizvjesnosti. Prednost se otopila na samo jedan pogodak prednosti u 23.minuti, rezultat je to naših tehničkih pogrešaka i splitskih kontra napada.

 

Do odmora ipak +3 za Nexe.
Nastavak donosi rovovsku bitku za svaki zgoditak, prednost Nexe kreće se od dva do četiri gola. Domaćima je prekipjelo u 49.minuti, ubacili su u četiri brzine više i u posljednjih 11 minuta zabili isto toliko zgoditaka, a primili tek tri za konačnih 35:25.
Kod gostiju se istaknuo Ante Vukas s 13 obrana, reprezentativac Hrvoje Batinović zabio je 6 puta.
Nexe su predvodili bivši Splićani Marin Varvodić i Ivan Slišković sa po 6 zgoditaka, pet je dodao danas super raspoloženi Janko Kević, jedan manje zabili su Krešimir Kozina i Franjo Lelić. Josip Pivac branio je prvih 30 minuta uz 10 obrana, Perica Lelić u nastavku je prikupio 9.
Slijedeća utakmica Premier Lige za prvaka igra se već u srijedu 25. travnja u 19 sati kada nam u goste dolazi Siscia koja je prvi dio prvenstva završila na prvoj poziciji.
Komentar utakmice ponudili su, danas 100% u realizaciji, Krešimir Kozina i Marin Varvodić.
{youtube}MDsL7EpcTDY{/youtube}
(Tekst:Vjekoslav Mahovlić, Foto:Hall)
Više slika i statističkih podataka pogledajte na www.rknexe.hr

 

Pročitajte još