Rekordan broj mališana na 4. Dječjoj utrci Biciklističkog kluba Našice

U subotu je povodom proslave dana Grada Našica na poligonu HAK-a održana 4. Dječja utrka. Lijepo vrijeme privuklo je veliki broj mališana koji su s roditeljima došli iskušati svoju brzinu i vještine. Svi prijavljeni dobili su prigodan poklon bočicu za bicikl, kao i diplome za uspješno odvoženu utrku.

Mališani su se mogli upoznati s pravilima ponašanja u prometu koje je demonstrirala Policija u zajednici Policijske postaje Našice, a upriličeni su i prigodni pokloni. Prije same utrke održana je vožnja spretnosti koja je poslužila i kao zagrijavanje, nakon čega je započeo glavni dio – utrka. Nju su otvorili mališani na guralicama i pomoćnim kotačima, a nakon njih mlađe kategorije curica i dječaka (2018-2019 i mlađe) i na kraju godišta 2016-2017 curica i dječaka.

Najbolji su osvojili prigodne nagrade koje će im dobro doći u svakodnevnoj vožnji biciklom, a nakon proglašenja uslijedila je tombola za sve sudionike. Glavnu nagradu bicikl osvojio je Karlo Pavlić„Bilo je predivno vidjeti mnoštvo djece koja su sa uzbuđenjem pripremala za utrku, a njihovo veselje daje nam veliku obavezu da ovaj događaj raste iz godine u godinu jer mališani su naša budućnost i budućnost ovoga Grada!” – poručuju našički biciklisti. Biciklistički klub Našice se zahvaljujemo OPG -u Alojz Jug koji je osigurao okrjepu s EKO sokom od jabuke, a isto tako sponzorima i volonterkama, Dječjem vrtiću Bubamara, Gradu Našicama i Turističkoj zajednici Grada Našice. A galeriju fotografija možete pronaći ovdje.

REZULTATI:

GURALICE

 1. Luka Grubišić
 2. Mila Arnold
 3. Klara Anđelić

POMOĆNI:

 1. David Peršić
 2. Ela Marenjak
 3. Nia Barunović

CURICE 2018-2019

 1. Rita Anđelić
 2. Nikol Jurić
 3. Lana Grubišić

DJEČACI 2018-2019

 1. Jan Šprem
 2. Erik Mamilović
 3. Fran Umiljanović

CURICE 2016-2017

 1. Jana Bluha
 2. Katja Šratel
 3. Petra Adžić

DJEČACI 2016-2017

 1. Matija Arnold
 2. Stjepan Novković
 3. Robert Čolo

Izvor: BK Našice

Pročitajte još